Στα χέρια του Acun Ilicali το μέλλον των παρουσιαστών του ΣΚΑΪ – Ποιοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός

Εξελίξεις με τον Acun στον ΣΚΑΪ

Η συνεργασία του με το κανάλι δεν είναι και στο καλύτερο σημείο.

Εδώ και καιρό έχουν βγει δημοσίευματα που θέλουν την σχέση του Acun Ilicali με τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ να βρίσκονται σε οριακό σημείο.

Οι διαφωνίες που έχουν προκύψει με διάφορα ψυχαγωγικά προγράμματα και ριάλιτι του Τούρκου παραγωγού θέτουν σε αμφιβολία τη συνέχιση συνεργασίας των δύο πλευρών. Ήδη πάντως σταμάτησε να μεταδίδεται από τον ΣΚΑΪ το πρώτο teaser trailer συμμετοχών για το «The Voice».

Το βίντεο είχε κάνει την εμφάνισή του στις οθόνες μας στις 10 Απριλίου και καλούσε τους υποψήφιους να δηλώσουν συμμετοχής. Όπως αναφέρει μάλιστα το ethnos.gr δεν υπάρχει αίτησης συμμετοχής ούτε στην ιστοσελίδα του καναλιού, κάτι που συμβαίνει με το Guess my age.

Πρέπει να πούμε ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με το ethnos.gr που επικαλείται παράγοντες της τηλεοπτικής αγοράς, αυτό ερμηνεύεται ως σημάδι ρήξης, ενώ κάποιοι θεωρούν απόλυτα λογική την κίνηση του ΣΚΑΪ. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι έχουν υπάρξει προσεγγίσεις στα μέλη της κριτικής επιτροπής από άλλα κανάλια.

Οι σταθμοί θέλουν να διερευνήσουν δεσμεύονται με συμβόλαιο με την Acun Medya. Ο Σάκης Ρούβας βέβαια παραμένει στον ΣΚΑΪ όπου συνεχίζει την προετοιμασία για την εκπομπή του που θα βγει στον αέρα το φθινόπωρο.