Ποιοι κρύβονται πίσω από τις δημοσκοπήσεις - Τα τελευταία γκάλοπ όλων των καναλιών

Δύο νέες δημοσκοπήσεις σε ΣΚΑΪ και Open

Τι θα δείξουν τα ευρήματα.

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις Εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Τα κανάλια είναι επί ποδός και καταστρώνουν τα σχέδιά τους. Απόψε Πέμπτη δύο κανάλια θα παρουσιάσουν τις δικές τους δημοσκοπήσεις για τις Εθνικές εκλογές. Ο ΣΚΑΪ θα μεταδώσει δημοσκόπηση της Pulse στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη.

Το δελτίο τύπου αναφέρει:

Η μεγάλη δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ και της PULSE, και αυτήν την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη.Τη δημοσκόπηση του ΣΚΑΪ παρουσιάζει ο γενικός διευθυντής της PULSE Γιώργος Αράπογλου και σχολιάζει ο διευθυντής της Καθημερινής Αλέξης Παπαχελάς.

Τι άποψη έχουν οι πολίτες για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στα ελληνοτουρκικά; Πώς διαμορφώνεται η πρόθεση ψήφου δυο εβδομάδες πριν τις εκλογές;

Και ποιος κερδίζει στην παράσταση νίκης και τι κυβέρνηση επιθυμούν οι πολίτες;

Πέμπτη 20 Ιουνίου στις 19.30,

στις Ειδήσεις του ΣΚΑΪ, με τη Σία Κοσιώνη

Δημοσκόπηση θα μεταδώσει και το Open. Η Έλλη Στάη στην εκπομπή Open Mind θα παρουσιάσει τα ευρήματα της εκλογικής έρευνας της Alco την οποία θα σχολιάσουν πολιτική πρόσωπα.

Το δελτίο τύπου αναφέρει:

Η πρώτη δημοσκόπηση του OPEN και της ALCO για τις Εθνικές εκλογές στο OPEN Mind με την Έλλη Στάη.

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου στο Open Mind με την Έλλη Στάη θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της πρώτης δημοσκόπησης του OPEN και της ALCO για τις εθνικές εκλογές.

Τι αλλάζει στα κριτήρια της ψήφου; Η δυναμική Τσίπρα και Μητσοτάκη, η πρόθεση ψήφου και οι προϋποθέσεις της αυτοδυναμίας.

Στο στούντιο του OPEN Mind o Κώστας Ζαχαριάδης, o Άδωνις Γεωργιάδης, ο Παύλος Γερουλάνος, ο Nίκος Σοφιανός και ο διευθύνων σύμβουλος της Alco Κώστας Παναγόπουλος.

Ακόμη: τι πραγματικά συμβαίνει σε Αιγαίο και Κύπρο; Που οδηγεί η επιθετικότητα Ερντογάν; Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις, με απευθείας συνδέσεις με Βρυξέλλες, Λευκωσία και Κωνσταντινούπολη.

Πέμπτη, στις 23.00, στο OPEN Mind με την Έλλη Στάη.