Καλά κρατεί η κόντρα Ντίνου Καρύδη - Κώστα Βουτσά! Η νέα ανάρτηση του πατέρα της Σμαράγδας (Pic)

Καλά κρατεί η κόντρα Ντίνου Καρύδη – Κώστα Βουτσά! Η νέα ανάρτηση του πατέρα της Σμαράγδας (Pic)

Κόντρα δίχως τέλος για τους δύο ηθοποιούς.

Δε λέει να κάτσει η σκόνη από την κόντρα του Ντίνου Καρύδη με τον Κώστα Βούτσα. Οι δύο ηθοποιοί είναι στα μαχαίρια λόγω μιας απάντησης του Κώστα Βουτσά σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν.

Όταν ο σπουδαίος ηθοποιός ρωτήθηκε για να το αν θα ήθελε ο γιος του Φοίβος να γίνει ηθοποιός μεγαλώνοντας αναφέρθηκε στο παράδειγμα της Σμαράγδας Καρύδη:

«Η Σμαράγδα Καρύδη έγινε πρωταγωνίστρια γιατί ο πατέρας της δεν ήταν πρωταγωνιστής, καλός ηθοποιός, αλλά ήταν δεύτερος και τρίτος, έτσι δεν είχε το »βάρος» του πατέρα της».

Ο Ντίνος Καρύδης απάντηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook την Κυριακή, ωστόσο επανήλθε στο θέμα αυτή τη φορά μέσω Instagram.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Πλανάται η εντύπωση, ότι τα »βαριά ονόματα» των καλλιτεχνών, είναι εμπόδιο στην ανάδειξη των παιδιών τους. Αναφέρω κάποια παραδείγματα παιδιών, που ανατρέπουν αυτήν την εντύπωση. Κάποια παιδιά, έχουν κάνει ακόμη και μεγαλύτερη καριέρα από τους γονείς τους. Η αξία, δεν χάνεται. (Σε παρένθεση τα »βαριά» ονόματα των γονιών). Τζέιμι Λι Κέρτις (Τόνι Κέρτις – Τζάνετ Λι) Τζέραλντιν Τσάπλιν (Τσάρλι Τσάπλιν »Σαρλό») Κίφερ Σάντερλαντ (Ντόναλντ Σάντερλαντ) Μάικλ Ντάγκλας (Κερκ Ντάγκλας) Ρομίνα Πάουερ (Τάιρον Πάουερ) Ισαμπέλλα Ροσελίνι (Ρομπέρτο Ροσελλίνι – Ίνγκριντ Μπέργκμαν) Τζεφ Μπρίτζες – Μπο Μπρίτζες (Λόιντ Μπρίτζες)».