Η Μαργαρίτα Παπανδρέου για τον έρωτα Ανδρέα – Δήμητρας: «Εκείνη απλώς ικανοποιούσε τις ανάγκες του»

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου για τον έρωτα Ανδρέα – Δήμητρας: «Εκείνη απλώς ικανοποιούσε τις ανάγκες του»

Πώς σχολίασε το περίφημο εκείνο νεύμα του Παπανδρέου στην αεροσυνοδό;

Μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Μαργαρίτα Παπανδρέου στο περιοδικό Down Town, με τον έρωτα Ανδρέα Παπανδρέου – Δήμητρας Λιάνη σχεδόν να πρωταγωνιστεί σε αυτή.

Η 95 ετών πρώην σύζυγος του Παπανδρέου κλήθηκε να απαντήσει σε άκρως προσωπικές ερωτήσεις, με την ίδια να δίνει τις δικές της απαντήσεις για όσα την πίκραναν τόσα χρόνια πριν.

Τι είπε για τον έρωτα του πολιτικού ηγέτη με την αεροσυνοδό;

«Η ερωτική έλξη για μια άλλη γυναίκα απλώς ικανοποιούσε τις ανάγκες του για εκείνη την εποχή. Ένιωσε, πιστεύω, ότι χρειαζόταν κάτι καινούριο στη ζωή του. Είχαμε μακροσκελείς συζητήσεις πριν από τον χωρισμό, αναπολώντας το κοινό μας ταξίδι στη ζωή. Είδα ότι τον βασάνιζε η ρήξη μαζί μου. Πρότεινε κάτι σαν ένα προσωρινό διάστημα διάστασης.

Εγώ είπα να κοιτάξουμε την πιθανότητα διαζυγίου. Τελικά, αυτό και αποφασίσαμε. Αφού έφυγε, διατηρήσαμε μια γραπτή επικοινωνία μεταξύ μας μέσω της κόρης μας, Σοφίας, αλλά από ένα σημείο και μετά αποφασίσαμε να ακολουθήσει καθένας τη ζωή του», δήλωσε, μη παραλείποντας να σχολιάσει ακόμα πως «αν απατηθείς, πρέπει να απατήσεις».

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει για το περίφημο εκείνο νεύμα του συζύγου της στη Λιάνη για να κατέβουν μαζί από το αεροπλάνο. «No comment», ήταν η αυθόρμητη απάντησή της, ωστόσο στη συνέχεια είπε χαρακτηριστικά:

«Ήταν μια σκηνή από αυτές που μένουν. Δεν ήμουν πολύ χαρούμενη, όμως, που την είδα. Είχα κάποιες συναισθηματικές αντιδράσεις. Από την άλλη είμαι συνηθισμένη σε πολιτικές συμπεριφορές και προπαγάνδες και έτσι στην τελική δεν είναι κάτι που με ενοχλεί πλέον τόσο»…