Η Νικολέττα Ράλλη πάει… σχολείο και ξαφνιάζει το Instagram (Pic)

Η Νικολέττα Ράλλη πάει… σχολείο και ξαφνιάζει το Instagram (Pic)

Αναδρομή στο παρελθόν για την παρουσιάστρια!

Πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς σήμερα και η Νικολέττα Ράλλη έκανε μια μικρή (;) αναδρομή στο παρελθόν την οποία θέλησε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram.

Η παρουσιάστρια μας χάρισε μια παιδική σχολική της φωτογραφίας μεταφέροντας μας τη νοσταλγική της διάθεση.

«Καλή σχολική χρόνια σε όλα τα παιδιά, μεγάλα και μικρά.

Η ιστορία της φωτογραφίας: Εάν θυμάμαι καλά, πρέπει να είναι η χρονια του παιδικού σταθμού και υπάρχουν δυο βασικά λάθη σε αυτό το ντοκουμέντο που μοιράζομαι μαζί σας! Το πρώτο είναι το κατσικοκουρεμενο μαλλί μου, το οποίο είναι αποτέλεσμα πειραμάτων του θείου μου του Γιώργου, που κούρευε φαντάρους εκείνη την εποχή.

Το δεύτερο λάθος είναι ότι το ένα από τα δυο μπροστινά νεογιλά μου δόντια, είναι μαύρο, γιατί έτσι! Κατά τα αλλά, παρατηρώ ότι από τότε μου άρεσε να βάζω πολύ χρώμα στη ζωή μου, αλλά όχι στα ρούχα μου… #haveaniceweek #newseason #newbegginings #schooldays #throwback», έγραψε και κατάφερε να δεχτεί πολλά likes και σχόλια.

Αυτό που παρατηρούμε εμείς, πάντως, είναι πως είναι ολόιδια!

Καλή σχολική χρόνια σε όλα τα παιδιά, μεγάλα και μικρά Η ιστορία της φωτογραφίας: Εάν θυμάμαι καλά, πρέπει να είναι η χρονια του παιδικού σταθμού και υπάρχουν δυο βασικά λάθη σε αυτό το ντοκουμέντο που μοιράζομαι μαζί σας! Το πρώτο είναι το κατσικοκουρεμενο μαλλί μου, το οποίο είναι αποτέλεσμα πειραμάτων του θείου μου του Γιώργου, που κούρευε φαντάρους εκείνη την εποχή. Το δεύτερο λάθος είναι ότι το ένα από τα δυο μπροστινά νεογιλα μου δόντια, είναι μαύρο, γιατί έτσι! Κατά τα αλλά, παρατηρώ ότι από τότε μου άρεσε να βάζω πολύ χρωμα στην ζωή μου, αλλά όχι στα ρούχα μου… #haveaniceweek #newseason #newbegginings #schooldays #throwback

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikoletta Ralli (@nikolettaralli) στις