Αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Ελεονώρας Μελέτη

Αποκλειστικό: Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Ελεονώρας Μελέτη

Τελικά ισχύει πως Ελεονώρα και Θοδωρής περιμένουν το πρώτο τους παιδί;

Τους πάντες ξάφνιασε η είδηση της εγκυμοσύνης της Ελονώρας Μελέτη, δύο μόλις ημέρες μετά τη φωτογραφία της με το μονόπετρο στο χέρι την οποία ο σύντροφός της, Θοδωρής Μαροσούλης, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ουδέποτε όμως επιβεβαιώθηκε από την ίδια την παρουσιάστρια σε κανέναν από τους δημοσιογράφους που την κάλεσαν για ν πάρει θέση. Ή τουλάχιστον… σχεδόν σε κανέναν.

Διότι η Ελεονόρα έχει παραδεχτεί την εγκυμοσύνη της σε πολύ στενούς της φίλους και συνεργάτες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του DailyMedia.gr, η Μελέτη είναι τριών μηνών έγκυος και σκοπίμως αρνείται να παραδεχτεί την κατάστασή της καθώς… «φοβάται τη γλωσσοφαγιά». Save the date!

Με τον Θοδωρή Μαροσούλη συγκατοικούν ήδη από την αρχή της γνωριμίας του –η οποία μετρά περίπου 5 μήνες, με την πρώτη τους κοινή φωτογραφία να ανεβαίνει στα social media της παρουσιάστριας στις 4 Ιουνίου.

Τα πράγματα, βέβαια, είναι ξεκάθαρα για το περιβάλλον των δυο τους, αφού όλοι γνώριζαν πως ο Θοδωρής ήθελε πολύ να γίνει πατέρας και μάλιστα το προσπαθούσε χρόνια με την πρώην σύντροφό του, Ρούλα Σταματοπούλου. Με τη μακιγιέζ της Ελένης Μενεγάκη χώρισε ελάχιστους μήνες πριν τη γνωριμία του με τη Μελέτη, ύστερα από πολλά χρόνια σχέσης και μη έχοντας καταφέρει να αποκτήσει το παιδί που λαχταρούσε.

Φαίνεται λοιπόν, πως η Ελεονώρα τα έκανε όλα πολύ γρήγορα, καθώς έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή της ότι ο Μαροσούλης είναι «ο άντρας της ζωής της»!

Το ότι είναι τριών μηνών έγκυος είναι επιβεβαιωμένο και μάλιστα από την ίδια. Το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της παρουσιάστριας…