Ακομπλεξάριστος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έχω τη γυναικομαστία μου, έχω τα μεγάλα μου τα μπούτια…»

Ακομπλεξάριστος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έχω τη γυναικομαστία μου, έχω τα μεγάλα μου τα μπούτια…»

Ο Δημήτρης αποδεικνύει πως είναι πράγματι ο άντρας που κάθε αρσενικό θα ήθελε για κολλητό του φίλο.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποδεικνύει ξανά πως είναι πράγματι ο άντρας που κάθε αρσενικό θα ήθελε για κολλητό του φίλο.

Στη νέα του συνέντευξη, την οποία παραχώρησε στην Τίνα Μεσσαροπούλου μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε για θέματα που άλλοι στη θέση του δια απέφευγαν δια ροπάλου, τολμώντας να αναφερθεί στην «κόντρα» του με τον Μάρκο Σεφερλή αλλά και τις ατέλειες του κορμιού του.

«Με τον Σεφερλή είχαμε μια χαρά συνεργασία όλη τη χρονιά. Στο τέλος κάτι έγινε με εκείνον, έφαγε τη φρίκη του, τι φταίω εγώ; Εγώ ο κακομοίρης την πλήρωσα. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει ποτέ», σχολίασε για όλα όσα έχουν ακουστεί για τη σχέση του με τον πρώην συνεργάτη του, ενώ παραδέχτηκε ότι θα έκανε ξανά πρωινή εκπομπή.

«Φέτος δε σε είδαμε στην παραλία με μαγιό», του είπε η δημοσιογράφος για να πάρει την αφοπλιστική απάντηση:

«Άμα σηκώσω μπλούζα θα καταλάβεις γιατί. Η αλήθεια είναι ότι αποφεύγω να κοιτάξω τον εαυτό μου στον καθρέφτη, γι’ αυτό και προσπαθώ να το φτιάξω. Τώρα είμαι σε διαδικασία δίαιτας και γυμναστικής. Δεν πούλησα ποτέ τον εαυτό μου ως »φέτες». Έχω τη γυναικομαστία μου, έχω τα μεγάλα μου τα μπούτια, έχω την περιφέρειά μου, έχω εδώ πέρα τη μουσούδα μου.

Προσπαθώ κάποιες φορές, κάνω γυμναστική, προσπαθώ με τη διατροφή περισσότερο για λόγους υγείας, αλλά νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Δεν το έπαιξα ποτέ διαφορετικά. Στεναχωριέμαι να βλέπω ανθρώπους να χαίρονται νομίζοντας ότι στεναχωρούν κάποιον. Πρέπει να αλλάζουμε κάτι μόνο όταν μας ενοχλεί, όχι όταν ενοχλεί τους άλλους».