Άφωνη η Φαίη Σκορδά με όσα είπε η Ράνια Θρασκιά για τον χωρισμό της (Vid)

Άφωνη η Φαίη Σκορδά με όσα είπε η Ράνια Θρασκιά για τον χωρισμό της (Vid)

Τι δήλωσε;

Στο «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η Ράνια Θρασκιά, η οποία –μεταξύ- άλλων αναφέρθηκε και στον χωρισμό της από τον επί 9 χρόνια σύζυγό της και πατέρα των 2 παιδιών της, Ανδρέα Φωτόπουλο.

Φανερά φορτισμένη, μα πάντα ειλικρινής, δεν έκρυψε τις δύσκολες στιγμές που περνά, αφήνοντας τη Φαίη κυριολεκτικά άφωνη.

«Το καλοκαίρι μου… Δεν θα σου κρυφτώ, δεν θέλω να κρυφτώ σε κανέναν. Γενικά, αυτή η περίοδος στη ζωή μου, έχει έναν πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας. Αλλά την ίδια στιγμή αισθάνομαι να ξεχειλίζω από ευγνωμοσύνη. Έχω πάρα πολύ σημαντικά πράγματα στη ζωή μου και κυρίως μέσα από έναν μεγάλο προσωπικό αγώνα, υπάρχουν δύο παιδιά -τα παιδιά μας- τα οποία έχουν στην καθημερινότητά τους όλα εκείνα τα εφόδια, τα εργαλεία για να κάνουν τη ζωή τους όσο πιο φωτεινή γίνεται.

Έχουν δύο γονείς, έχουν αγάπη, ασφάλεια, αποδοχή και για μένα αυτό είναι -αν όχι το μοναδικό- ίσως το μεγαλύτερό μου επίτευγμα. Οπότε, από όλο αυτό που έχει συμβεί στη ζωή μου, κρατάω αυτό…», είπε παίρνοντας μια βαθιά ανάσα και χαμογελώντας στη Φαίη.