Σρόιτερ

Απειλεί με μηνύσεις ο Σρόιτερ τους διαδικτυακούς συκοφάντες του (Pic)

Επίθεση στα social media δέχτηκε ο γνωστός παρουσιαστής.

Λίγες μέρες πριν φύγει ο Σεπτέμβριος, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το ακόλουθο στάτους:

«Το δελτίο ειδήσεων του Alpha που λέτε, κλείνει ΚΑΙ τον Σεπτέμβριο πρώτο με διαφορά σε αριθμό τηλεθεατών, από όλα τα δελτία, σε όλα τα κοινά. Έτσι, για να ξεκινάει καλά η σεζόν».

Σε ένα φαινομενικά «ακίνδυνο» στάτους, που αφορούσε τις τηλεθεάσεις ανάμεσα στα δελτία ειδήσεων, υπήρξε ένα σχόλιο από κάποιον χρήστη της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης που του επιτέθηκε κατηγορώντας τον μάλιστα ότι έχει χρηματιστεί από το ΔΝΤ.

Η απάντηση του δημοσιογράφου δεν ήταν άμεση, αφού πέρασε μία ημέρα για να απαντήσει, αλλά ήταν αποστομωτική. Ο χρήστης που τον κατηγόρησε δε συνέχισε να σχολιάζει και… εξαφανίστηκε από τον «τοίχο» του παρουσιαστή μετά από όσα του έγραψε  ο δεύτερος, απειλώντας τον με δικαστικές διώξεις:

«Ο τελευταίος που το είπε αυτό καταδικάστηκε μετά από μήνυση και πλήρωσε 15.000 ευρώ. Αν θες να είσαι ο επόμενος, με χαρά, γιατί έχω κάτι έξοδα. Και έχω και τον ισχυρισμό σου γραπτώς για τα δικαστήρια».

Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε στην ανταλλαγή σχολίων κάτω από το στάτους του Αντώνη Σρόιτερ:

Απειλεί με μηνύσεις ο Σρόιτερ τους διαδικτυακούς συκοφάντες του (Pic)