Έλληνας ηθοποιός απαντά με σκληρή γλώσσα στον Βασίλη Τσιάρτα: «Του εύχομαι να γεννήσει ερμαφρόδιτα παιδιά»

Έλληνας ηθοποιός απαντά με σκληρή γλώσσα στον Βασίλη Τσιάρτα: «Του εύχομαι να γεννήσει ερμαφρόδιτα παιδιά»

Σκληρά λόγια χρησιμοποίησε ο ηθοποιός.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε πριν από λίγες μέρες ο Βασίλης Τσιάρτας. Ο πρώην ποδοσφαιριστής μέσω τοποθέτησής του στο Facebook τις διατάξεις αλλαγής φύλου από από 15 έτη που προωθεί η κυβέρνηση.

«Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. Υ.Γ Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα», ανέφερε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Οι αντιδράσεις ήταν δεκάδες, καθώς ναι μεν υπήρξαν και πολλοί που συμφώνησαν μαζί του, οι περισσότεροι όμως τον επέκριναν τόσο για τις απόψεις του, όσο και για το ύφος που επέλεξε να τις δημοσιοποιήσει. Θέση για τις τοποθετήσεις του πήρε ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας.

«Εγώ του εύχομαι να γεννήσει ερμαφρόδιτα παιδιά, ομοφυλόφιλα παιδιά. Να δούμε τότε τι θα κάνει, θα τα σκοτώσει; Θα τους επιβάλει να ζήσουν δυστυχισμένη ζωή, τι θα κάνει; Θα σκοτώσει τα παιδιά που έκανε;», ανέφερε ο ηθοποιός εμφανώς εκνευρισμένος στην εκπομπή «stΑΡΤ music» με τον Λάζο Μαντικό στο ΑΡΤ FM.

Η τοποθέτηση του Σπύρου Μπιμπίλα δείχνει την αντίθεσή του με όσα είπε ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο δεν έπρεπε με τίποτα να εμπλέξει παιδιά στη μέση. Για οποιαδήποτε διαφωνία ή φιλονικία είναι ντροπή να αναφέρονται με αυτό τον τρόπο τα παιδιά κάποιου, όποιος κι αν είναι αυτός.

Στη συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε:

«Ο κος Τσάρτας, Τσιάρτας δεν ξέρω αν το λέω καλά μπέρδεψε το φυσικό, το αφύσικο, το ομοφυλόφιλο, το ερμαφρόδιτο, ίσως δεν ξέρει και ο ίδιος τι είναι το νομοσχέδιο. Το νομοσχέδιο είναι για τους ερμαφρόδιτους ανθρώπους, δεν είναι για τους gay ανθρώπους. Τον κύριο αυτόν δεν τον ήξερα γιατί δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Δεν ήξερα ποιος είναι, τώρα τον έμαθα! Λοιπόν αν ήθελε να γίνει γνωστός μέσο των εμπρηστικών του δηλώσεων, το κατάφερε! Ποιος του είπε του κ. Τσιάρτα ότι είναι φυσιολογικός; Τι είναι αυτό που καθορίζει το φυσιολογικό; Μόνο η φύση»!

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα.