Ράκος ο Πασχάλης – Νεκρό σε εργατικό ατύχημα μέλος των θρυλικών Olympians

Ράκος ο Πασχάλης – Νεκρό σε εργατικό ατύχημα μέλος των θρυλικών Olympians

Το μήνυμα του Πασχάλη στα social media.

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση του θανάτου του πρώην συνεργάτη του Πασχάλη Αρβανιτίδη, Βαγγέλη Κιτσικόπουλου.

Ο μουσικός έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το θρυλικό συγκρότημα των ‘60s «Olympians» στο οποίο συμμετείχε ως κιθαρίστας και τραγουδιστής. Μέχρι σήμερα, εργαζόταν ως εργολάβος.

Δυστυχώς, το νήμα της ζωής του κόπηκε ξαφνικά στα 62 του χρόνια, όταν κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών στο σπίτι του στην Καλαμάτα –συγκεκριμένα στην περιοχή Παλιόχωρα Αβίας- το μηχάνημα Bobcat που οδηγούσε ανατράπηκε, τραυματίζοντας τον σοβαρά στον θώρακα.

Ο Πασχάλης Αρβανιτίδης, θέλησε να αποχαιρετήσει τον πρώην συνεργάτη του με μια σειρά κοινών τους φωτογραφιών από το μακρινό παρελθόν αλλά και πιο πρόσφατες, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«»Νεκρό σε εργατικό ατύχημα μέλος των θρυλικών Olympians. Τραγικό τέλος είχε ένα από τα μέλη του συγκροτήματος που μεσουράνησε τις δεκαετίες του 1960 και 1970.»

Αυτή η είδηση φίλοι μου με σοκάρισε. Ήταν τόσο ξαφνικό. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Γνώρισα τον Βαγγέλη Κιτσικόπουλο τότε που σπούδαζε στο Α.Π.Θ.Πολιτικός Μηχανικός.

Ήταν τακτικός θαμώνας στο club που εμφανιζόμασταν. Αργότερα έγινε μέλος του συγκροτήματός μας και όταν διαλύσαμε συνέχισα εγώ να συνεργάζομαι μαζί του. Καλός φίλος, καλός κιθαρίστας και καλός συνεργάτης. Βαγγέλη έφυγες πρόωρα και άδικα. Θα σε θυμόμαστε με αγάπη».