Φίλοι «προδίδουν» τη σχέση Βασάλου – Βαλαβάνη!

Για new love in town κάνουν λόγο τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό σε ό,τι αφορά στη σχέση Κωνσταντίνου Βασάλου και Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Οι πρώην παίκτες του «Survivor» εμφανίζονται ολοένα και συχνότερα μαζί, με τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι με τον καιρό να επιβεβαιώνονται.

Νέο δημοσίευμα της εφημερίδας «Real» με τα τίτλο «Κρύβουν τον έρωτά τους» κυκλοφόρησε το πρωινό της Κυριακής, με δηλώσεις κοντινών ανθρώπων τους οι οποίοι υποστηρίζουν πως… πράγματι ο έρωτας τους χτύπησε την πόρτα.

«Αν είναι να ανακοινώσουμε κάτι επίσημα και κάτι διαφορετικό, θα το κάνουμε οι ίδιοι», δηλώνει ο Βασάλος για την Ευρυδίκη αφήνοντας αιχμές πως τελικά οι φήμες ίσως και να ευσταθούν. Αξίζει δε να σημειωθεί πως και οι δυο τους αμέσως μετά το παιχνίδι ξαναγύρισαν στη single ζωή, μιας και η Ευρυδίκη χώρισε από μία μακροχρόνια σχέση της.

«Έκαναν παρέα και μέσα στο παιχνίδι. Η Ευρυδίκη, σε σχέση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της, ένιωθε τον Κωνσταντίνο περισσότερο κοντά της. Μετά το Survivor η Ευρυδίκη κράτησε επαφή και με άλλα άτομα από το ριάλιτι επιβίωσης, με τον Κωνσταντίνο ωστόσο είναι πιο κοντά, καθώς τους ενώνει η αγάπη τους για τον αθλητισμό», δηλώνει άνθρωπος του περιβάλλοντός τους και συνεχίζει:

«Ήταν ένα υπέροχο τριήμερο γι’ αυτούς στην αθλητική εκδήλωση Santorini Experience. Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος βρέθηκαν εκεί για το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός που έχει καθιερωθεί εδώ και τρία χρόνια. Κατάφεραν να συνδυάσουν ιδανικά την εμφάνισή τους στο event με ένα μαγευτικό τριήμερο στη ρομαντική Σαντορίνη. Απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Έχουν κοινά ενδιαφέροντα και αυτό τους ενώνει ακόμα περισσότερο».

Για πρώτη φορά λοιπόν ο Κωνσταντίνος δεν διέψευσε τη σχέση τους.

Λέτε να το επιβεβαιώσουν σύντομα;