Λάουρα

Λάουρα Νάργες: «Τον αγαπώ αλλά δεν παντρεύομαι»

Συνέντευξη στην Realnews έδωσε η όμορφη Λάουρα.

Η Λάουρα Νάργες μίλησε στην εφημερίδα «Realnews» τόσο για τα προσωπικά της όσο και ηγια τα επαγγελματικά της βήματα.

Αυτήν την εποχή η Λάουρα βρίσκεται στα backstage του «The Voice» και στα προσωπικά της απολαμβάνει τον έρωτα του Ολυμπιονίκη μας Μιχάλη Μουρούτσου.

Στην ερώτηση αν θα ολοκληρώσουν τη σχέση τους με έναν γάμο η Λάουρα απάντησε:

«Έχω απαντήσει επανειλημμένως στην ερώτηση για το αν και πότε παντρεύομαι. Και πάντα η απάντηση μου είναι αρνητική! Δυστυχώς, έρχομαι να διαψεύσω για άλλη μία φορά τις ειδήσεις αυτές! Τον αγαπάω… μα δεν παντρεύομαι».

Δεν έκρυψε επίση τα θέλω της στο θέμα της μητρότητας :

«Τον ρόλο της μητρότητας θα ήθελα να τον αναλάβω κάποια στιγμή αργότερα. Αφού παντρευτώ τον άντρα των ονείρων μου. Σίγουρα υπάρχει στο μυαλό μου η ιδέα της δημιουργίας της δικής μου οικογένειας, αλλά όχι τώρα. Έχω να αφοσιωθώ σε άλλα πράγματα τα οποία προηγούνται και αφορούν εμένα».

Πρόσθεσε ότι παρότι έχουν περάσει σχεδόν έξι μήνες από το τέλος του Survivor δεν έχει επανέλθει 100% σωματικά. Τόνισε ότι δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει αλλά μένει ήρεμη και αφήνει τον χρόνο να την γιατρέψει. 

Στα επαγγελματικά της, η ελληνογερμανίδα, αφού πήρε το μεταπτυχιακό της στο marketing, δηλώνει πολύ χαρούμενη που είναι μέλος του δυναμικού του talent show «The Voice».

«Ο Γιώργος Καπουτζίδης για μένα είναι μία ιδιοφυΐα με εξαιρετικό χιούμορ. Όσο για τους κριτές μας έχω να πω μόνο τα καλύτερα» συμπληρώνει η Λάουρα για τη φετινή της εμπειρία στο show του ΣΚΑΪ.