Γιώργος Καπουτζίδης: Έτσι πήρε την εκδίκησή του για το «Παρά Πέντε»

Μπορεί να έχουν περάσει 10 ολόκληρα χρόνια από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς «Στο Παρά Πέντε», μέχρι σήμερα, όμως, κανείς δεν ξεχνά την τεράστια επιτυχία της.

Οι επαναλήψεις δεν έχουν τέλος, ενώ οι πρωταγωνιστές εξακολουθούν να «κουβαλούν» τους ρόλους τους, καθώς το τηλεοπτικό κοινό τους συνέδεσε άρρηκτα με αυτούς.

Ο δημιουργός του «Παρά Πέντε», Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στον «Τηλεθεατή» για την τεράστια αυτή επιτυχία αλλά και την… εκδίκηση που πήρε από όλους εκείνους που έλεγαν τότε πως η σειρά δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια φούσκα που σίγουρα θα ξεχνιόταν πριν καν ρίξει αυλαία.

Γιώργος Καπουτζίδης: Έτσι πήρε την εκδίκησή του για το «Παρά Πέντε»

Τι δήλωσε;

«Θυμάμαι, τότε, κάποιους κακιασμένους, έλεγαν ότι είναι μόδα μιας σεζόν. Ήμουν τόσο σίγουρος για το λάθος τους. Νιώθω τόση χαρά, όταν βλέπω παιδιά που ήταν αγέννητα τότε και το βλέπουν πρώτη φορά. Άλλοι μου λένε ότι όταν έχουν στενοχώρια, βάζουν ένα επεισόδιο, για να ξεχαστούν».

Δεν έχουμε παρά να παραδεχτούμε πως ο Γιώργος όχι απλά πήρε την εκδίκησή του, μα το έκανε και με τον πιο αποστομωτικό τρόπο!