Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: O πρώην της Καινούργιου ξεσπά για την εμπλοκή του στο κύκλωμα της κόκας

Τις τελευταίες ώρες πρώτη είδηση αποτελεί το κύκλωμα ναρκωτικών με έδρα το Κολωνάκι στο οποίο φέρονται να εμπλέκονται μερικά από τα πιο λαμπερά ονόματα της ελληνικής showbiz.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας του Στέφανου Χίου, ένα από αυτά είναι και ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Ο ίδιος, σε επίσημη ανακοίνωση που απέστειλε στα Μέσα ενημέρωσης, αρνείται στη συμμετοχή του, ζητώντας να μην αναπαραχθεί το ψευδές κατά τα λεγόμενά του δημοσίευμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως θα κινηθεί νομικά κατά του εκδότη.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με την  παρούσα επιστολή σας ενημερώνω ότι με έκπληξη, μεγάλη αγανάκτηση και οργή αντίκρισα φωτογραφία μου στο σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» με τίτλο «ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ» συνδέοντας αυθαίρετα και αβάσιμα το όνομα μου με την συγκεκριμένη εγκληματική πράξη, ενώ ουδεμία σχέση έχω με τέτοιες συνήθειες και δραστηριότητες.

Επειδή το πρόσωπο που αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα  έχει απλώς το ίδιο ονοματεπώνυμο με εμένα, ανήκει σε άλλη οικογένεια επομένως αυθαίρετα και εσφαλμένα έχει δημοσιεύσει φωτογραφία μου.  Θα ήθελα δε να διευκρινιστεί ότι τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου δεν συνεργαζόμαστε  επιχειρηματικά με τον κύριο Βασίλειο Σταθοκωστόπουλο και το μόνο κοινό στοιχείο μας είναι η συνωνυμία.

Η εν λόγω δημοσίευση είναι καθ’ όλα συκοφαντική για το πρόσωπο μου και την οικογένεια μου με επιβλαβείς προεκτάσεις για την επιχειρηματική μου φήμη καθότι  θέλει να εμπλέκομαι σε κύκλωμα κοκαΐνης, γεγονός που είναι απολύτως ψευδές και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην επαγγελματική μου υπόσταση.

Προκειμένου να αποτραπεί τυχόν αναπαραγωγή του εν λόγω δημοσιεύματος και της ψευδούς αναφοράς του στο πρόσωπο μου  από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας παρακαλούμε πολύ όπως λάβετε σοβαρά υπ’ όψιν την παρούσα και απέχετε από την αναδημοσίευση τέτοιων ψευδών ειδήσεων και συνδέσεων του ονόματος μου με την εγκληματική συμπεριφορά που αναφέρεται το εν λόγω δημοσίευμα, κατά του εκδότη του οποίου θα καταθέσουμε μηνύσεις και αγωγές».