Η απάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου για τις αντιδράσεις στις δηλώσεις της

Η απάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου για τις αντιδράσεις στις δηλώσεις της

Η τραγουδίστρια ανασκεύασε μέρος των δηλώσεων της.

Στην «Εφημερίδα των Συντακτών» μίλησε η Νατάσσα Μποφίλιου και δημιούργησε ένα διαδικτυακό πανικό με τις δηλώσεις της.

Οι αντιδράσεις επικεντρώθηκαν στις δηλώσεις της περί δικτατορίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και για τις πολιτικές της πεποιθήσεις.

Xαρακτηριστική ήταν η φράση της : «Μακάρι να υπήρχε ένας ηγέτης να τα παρατήσω όλα και να πάω μαζί του στο βουνό».

Ωστόσο το απόγευμα της Δευτέρας σε ανάρτησή της προσπάθησε να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά όσα γράφτηκαν και έδωσε τη θέση της σχετικά με τις αντιδράσεις σε όσα είπε.

Πιστεύω στην Ευρώπη των λαών. Στην Ευρώπη της ισότητας, της αλληλεγγύης, της ελευθερίας.
Πιστεύω στα νέα μυαλά που θα ‘ρθουν να μας φωτίσουν και θα μας οδηγήσουν σ’ έναν καινούργιο κόσμο, καλύτερο από αυτόν. Πιστεύω στον προσωπικό, αλλά και στον συλλογικό αγώνα, στα όμορφα πράγματα, στη μουσική, στον έρωτα, στον άνθρωπο, στην επανάσταση.
Πιστεύω στην οργανωμένη πάλη και θα στέκομαι μπροστά της προσοχή. Πιστεύω στο δικαίωμά μου να είμαι ο εαυτός μου κι ας είμαι φτιαγμένη από αντιθέσεις. Πιστεύω στις ιδέες.
Δεν πιστεύω στην Ευρώπη των τραπεζών, της λιτότητας, της κατάθλιψης, της ανεργίας, της φτώχειας.
Δεν πιστεύω και δεν υπηρετώ κανένα στερεότυπο.
Και προπάντων δεν πιστεύω στο φόβο και στη σιωπή.
Μπορεί να είμαι παραπάνω αυθόρμητη και να δίνω πάντα συνεντεύξεις όπως μιλάω στους φίλους μου, αλλά προσπαθώ όλη μου τη ζωή να παραμείνω συνεπής στις αρχές και τις θέσεις μου. Και θα συνεχίσω να προσπαθώ με πάθος.
Εσείς μπορείτε, με τη σειρά σας, να συνεχίσετε να πετάτε λάσπη σε κάθε διαφορετική άποψη, με τη λύσσα και τον βαθύ σεξισμό που συνηθίζετε, αλλά να είστε βέβαιοι πως δεν μπορείτε να λερώσετε ούτε την ψυχή, ούτε την τιμή μου.