Παπαγιάννης – Παυλίδου: Η επίσημη απάντηση του ηθοποιού που κατηγορείται για ξυλοδαρμό (Vid)

Ο Μάνος Παπαγιάννης μίλησε στη Φαίη Σκορδά για το επεισόδιο με την Σοφία Παυλίδου (Vid)

Όσα ανέφερε ο ηθοποιός στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης παρουσίασε στη Φαίη Σκορδά ο Μάνος Παπαγιάννης. Ο γνωστός ηθοποιός κατηγορείται από τη συνάδελφό του Σοφία Παυλίδου ότι τη χτύπησε μετά το τέλος της παράστασης που πρωταγωνιστούν στο θέατρο «Χυτήριο».

Ο ηθοποιός μετά το σάλο που ξέσπασε μίλησε στη Φαίη Σκορδά και το πρωινό του ΑΝΤ1. Όταν η ξανθιά παρουσιάστρια του ανέφερε ότι σοκαρίστηκε ότι έμαθε όσα κατήγγειλε η Σοφία Παυλίδου, ο ηθοποιός απάντησε: «Συμφωνώ μαζί σου. Εκεί που διαφωνώ μαζί σου είναι ότι ξεκινάμε την κουβέντα θεωρώντας δεδομένο πως υπήρξε βία. Μου κάνει τρομερή εντύπωση! Γιατί θεωρούμε δεδομένο πως υπήρξε βία; Γιατί;». Όταν του είπε ότι η Σοφία Παυλίδου έχει καταθέσει μήνυση ο ηθοποιός ανέφερε: «Το ότι κάποιος κατέθεσε μήνυση δεν σημαίνει ότι έχει δίκιο. Γιατί υιοθετείς ότι τη χτύπησα;».

Τότε, η Φαίη Σκορδά του απάντησε πως όταν ακούγεται πως κάποιος χτύπησε μία γυναίκα θεωρείται ανεπίτρεπτο, ενώ ο Μάνος Παπαγιάννης συμπλήρωσε: «Πώς θα νιώσεις τώρα που θα ακούσεις τα γεγονότα και θα έχεις άδικο; Η κ. Παυλίδου, την οποία ειλικρινά συμπαθώ, δεν έκανε μία κίνηση που έπρεπε να κάνει – όχι μία ατάκα, αλλά μία κίνηση που έπρεπε να κάνει στην παράσταση. Εγώ νόμιζα ότι έγινε κατά λάθος. Εκεί που άλλαζα λοιπόν και γέλαγα – αυτό θα σας το επιβεβαιώσει ο κ. Καλυβάτσης – μου λέει ότι “την κίνηση αυτή δεν την έκανα επίτηδες”. Τι λες, της λέω.

Ο ηθοποιός συνέχισε την αφήγησή του λέγοντας: «Ανοίγω την πόρτα και φωνάζω στον πάνω όροφο “Βρε Σοφία, γιατί δεν έκανες αυτή την κίνηση;” και μου απαντά “Δεν μου βγήκε και δεν το έκανα”. Τι εννοείς δεν σου βγήκε; Τότε υπήρξε μία ένταση, υπήρξαν εκατέρωθεν αντεγκλήσεις. Ήμουν κάτω ακόμα, ξυπόλητος. Και εγώ μίλησα άσχημα και εκείνη. Κουβέντα στην κουβέντα στην ένταση υπήρξαν ύβρεις. Ήταν εξαιρετικά εριστική σε όλη αυτή την ιστορία. Φεύγοντας για να πάει στο καμαρίνι της και βρίζοντας ταυτόχρονα η Σοφία Παυλίδου είπε “Εγώ αυτό το πράγμα δεν την κάνω αυτή την κίνηση” και γυμνός όπως είμαι φεύγω και πάω στο καμαρίνι της για να της πω ότι δεν έχει αυτό το δικαίωμα. Και τότε άνοιξα έντονα την πόρτα, το παραδέχομαι. Παραβίασα τον χώρο της, το παραδέχομαι. Δεκτόν. Το δέχομαι, λάθος μου κι αυτό».