Έξαλλος ο Γιάννης Μποσταντζόγλου με τους δημοσιογράφους: «Μονίμως αναπαράγετε μ.....» (Vid)

Έξαλλος ο Γιάννης Μποσταντζόγλου με τους δημοσιογράφους: «Μονίμως αναπαράγετε μ…..» (Vid)

Τι εξόργισε τον γνωστό ηθοποιό.

Εκτός εαυτού βγήκε με τους δημοσιογράφους ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της Δήμητρας Παπαδήμα για το Νίκο Σεργιανόπουλο.

Η ηθοποιός που είναι σύζυγος του Γιάννη Μποσταντζόγλου, δήλωσε ότι ο αδικοχαμένος ηθοποιός «ήθελε και τα ‘παθε» δημιουργώντας σάλο.

«Μην το ξαναρχίσουμε αυτό γιατί δεν θα σας απαντήσω και θα πάρω ανάποδες! Τίποτα άλλο; Για την παράσταση ή για κλειδαρότρυπες θα μιλάμε; Είναι πράγματα που τα ανάγεται σε θέματα χωρίς να έχουν τόση μεγάλη σημασία. Θέλετε να πούμε τώρα για τη γυναίκα μου, για τη θεία μου…» απάντησε εμφανώς εκνευρισμένος ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το επεισόδιο του Μάνου Παπαγιάννη με τη Σοφία Παυλίδου. Όταν έδειξε και πάλι τον εκνευρισμό του οι δημοσιογράφοι του ανέφεραν ότι αναπαράγονται αυτά και εκείνος απάντησε:

«Αναπαραγωγή από ποιους; Από τα τσόλια τα πρωινάδικα! Μονίμως αναπαράγετε μαλ@@ες! Η δουλειά σας ποια είναι, το ντετεκτιβιλίκι; Να μη ρωτάτε με τόσο ζήλο για βλακείες! Μη με ρωτήσετε τι βρακί φοράω! Δεν θα κατεβάσω τα βρακιά μου για να κάνω αυτή τη δουλειά που κάνω».