Υπόθεση Παπαγιάννη - Παυλίδου: «Σοφία μπες μπροστά και προστάτεψε τις γυναίκες του χώρου μας»

Οι πρώτες δηλώσεις της Σοφίας Παυλίδου μετά την απομάκρυνση του Μάνου Παπαγιάννη

Τι είπε η ηθοποιός σε τηλεοπτική εκπομπή.

Απομακρύνθηκε από το θέατρο Χυτήριο και την παράσταση «Πετάει Πετάει» ο Μάνος Παπαγιάννης. Ο ηθοποιός κατηγορείται από τη συνάδελφό του Σοφία Παυλίδου ότι έγινε βίαιος απέναντί της μετά το τέλος της παράστασης που πρωταγωνιστούν οι δυο τους το βράδυ της Πέμπτης μετά από διαφωνία που είχαν.

Ακολούθησαν μηνύσεις ενώ προκλήθηκε τεράστιος σάλος. Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε η διοίκηση του θεάτρου αποφάσισε να απομακρύνει τον Μάνο Παπαγιάννη.

Δημοσιογράφος της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα Πω» επικοινώνησε με τη Σοφία Παυλίδου. Σε ερώτηση για το πώς αισθάνεται μετά την απομάκρυνση του Μάνου Παπαγιάννη είπε: «Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά από εδώ και πέρα η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και οποιαδήποτε δήλωση και αναπαραγωγή κάνει κακό στα παιδιά μου. Θα ήθελα να τελειώσει εδώ… Σας ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον…»

Για το αν πιστεύει ότι δικαιώθηκε μετά την απόφαση αυτή απάντησε: «Με την απόφαση του δικαστηρίου θα υπάρχει δικαίωση.»!