Ολομέτωπη επίθεση στην Τατιάνα Στεφανίδου από τον Βασίλη Τσιάρτα

Ολομέτωπη επίθεση στην Τατιάνα Στεφανίδου από τον Βασίλη Τσιάρτα

Την ανέφερε ως Ταρανδίδου στα social media του.

Επίθεση κατά της Τατιάνας Στεφανίδου εξαπέλυσε ο Βασίλης Τσιάρτας με αφορμή την παρουσία της ηθοποιού και stand up κωμικού Λίλας Σταμπούλογλου. Αφορμή το σκετσάκι της πρώτης για το συλλαλυτήριο στη Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία, φορώντας παραδοσιακή μακεδονική γυναικεία στολή.

Ο Βασίλης Τσιάρτας μίλησε για χλευασμό της ιστορίας και της ενδυμασίας της περιοχής της Αλεξάνδρειας και τόνισε πως όλα γίνονται για να ανέβουν τα νούμερα της τηλεθέασης της εκπομπής.

Στην ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook ο πρώην διεθνής γράφει:

«Ταρανδίδου το ότι σου δώσανε μια εκπομπή δε σημαίνει ότι την αξίζεις κιόλας. Το ξέρεις και εσύ ότι είσαι ένα τίποτα και καλό θα ήταν να μην προσπαθείς να χλευάζεις την ιστορία και την ενδυμασία μιας περιοχής που συμβολίζει τόσα πολλά. Κι όσο για το κατσούλι, δυστυχώς για σένα δεν χωράει στο κεφάλι σου… (ξέρεις εσύ). Επίσης στο συλλαλητήριο που λες ότι θύμιζε καρναβάλι, ήταν και το αφεντικό σου ο Ιβάν. Άντε γιατί πολλά σούργελα μαζευτήκατε και προκειμένου να σας δουν κ να ανεβάσετε την τηλεθέαση των γελοίων εκπομπών σας, λέτε μόνο μ@@@@ς».

Ολομέτωπη επίθεση στην Τατιάνα Στεφανίδου από τον Βασίλη Τσιάρτα