«Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» με πολλή Πάολα - Ποιοι καλλιτέχνες τραγουδούν μαζί της; (Pics)

Το ότι η Πάολα είναι από τις καλλιτέχνιδες που ουδέποτε απασχόλησαν με οτιδήποτε άλλο πέρα από τη δουλειά τους το γνωρίζαμε. Αυτό που ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει είναι το πόσο στενός είναι ο κύκλος των συνεργατών της και τι είδους σχέση έχει η ίδια με τους ανθρώπους που την πλαισιώνουν.

Η ερμηνεύτρια, βρέθηκε μερικές ημέρες πριν στο πλατώ του Σπύρου Παπαδόπουλου στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά», με το υλικό να προβάλλεται το βράδυ του Σαββάτου.

Μαζί της –όπως πάντα- οι μουσικοί της και οι στενοί της συνεργάτες που βρίσκονται κάθε φορά πίσω από τις κάμερες, προσέχοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Η Πάολα τραγούδησε για ώρες επί σκηνής με πολλούς ακόμα καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων ο Στέλιος Ρόκκος και η Ευρυδίκη.

Απλή, χωρίς υπερβολές και με φωνή που έκανε τους πάντες να σωπαίνουν, κράτησε το πρόγραμμα της εκπομπής ακούραστα και με μια συμπεριφορά που μόνο να εκτιμηθεί θα μπορούσε. Ευχαριστώντας τους πάντες έναν έναν για την παρουσία της εκεί (!) έκλεισε τη βραδιά ακριβώς όπως την άνοιξε: Ήρεμα και… καλλιτεχνικά.

Αυτό που δε θα μπορούσε να μη σχολιαστεί είναι ο τρόπος με τον οποίο στο φινάλε παρουσίασε τους μουσικούς της, την ομάδα της. Ένας τρόπος γνώριμος σε όσους την επισκέπτονται στα νυχτερινά μαγαζιά που εμφανίζεται και στα οποία συνηθίζει κάποια από τις γιορτινές ημέρες να μοιράζει το νυχτοκάματό της στους υπαλλήλους. Ναι, συμβαίνουν κι αυτά.

Τι έκανε; Το βίντεο έχει την απάντηση…

Κάπως έτσι, η Πάολα παρέδωσε ξανά μαθήματα ήθους μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Κάτι που οφείλουμε να παραδεχτούμε είτε μας αρέσει σαν καλλιτέχνιδα είτε όχι.

Μπράβο της.