Βουγιουκλάκη – Παπαμιχαήλ: «Βρίζανε, χτυπιόντουσαν, μαλώνανε… να σφαχτούνε» (Vid)

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ μίλησε –μεταξύ άλλων- ο Κώστας Βουτσάς σε συνέντευξή του μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στην εποχή των ομηρικών καβγάδων του θρυλικού ζευγαριού του ελληνικού κινηματογράφου, τονίζοντας πως ο γιος τους, Γιάννης, βίωσε τα απίστευτα όσο ήταν ακόμα παιδί.

Ο ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:

«Η Αλίκη με τον Παπαμιχαήλ στην αρχή ήταν πολύ καλά, μετά… Ξέρω ότι ο Γιαννάκης άκουγε πολλά πράγματα άσχημα. Ήταν κρυμμένος πίσω από μια κουρτίνα και βρίζανε, χτυπιόντουσαν, μαλώνανε. Τι να δει το παιδί;

Είναι πολύ καλό παιδί ο Γιάννης. Έκανε δουλειά με το  αμερικάνικο χρηματιστήριο κι έχασε λεφτά. Δεν τα έφαγε τα λεφτά. Αλλά σκέψου να βλέπεις τους γονείς σου να σκοτώνονται, να σφαχτούνε…».

Και όλα αυτά με το ύφος του να τα λέει όλα…

«Η Αλίκη όπως, μου είπε η ίδια, την πρώτη νύχτα του γάμου έφαγε ένα μπατσάκι. Ο Δημήτρης δεν μπορούσε ποτέ του να χωνέψει ότι η Αλίκη ήταν πιο γνωστή από εκείνον. Αυτό τον έτρωγε και γινόταν αυτοκαταστροφικός», έχει δηλώσει στο παρελθόν η ηθοποιός και φίλη της Αλίκης, Καίτη Λαμπροπούλου.

Ο αδερφός της, Τάκης Βουγιουκλάκης, μάλιστα, είχε αποκαλύψει:

«Την έσυρε. Ακριβώς αυτή είναι η σωστή φράση. Εγώ βέβαια δεν πήρα χαμπάρι γιατί θα αντιδρούσα. Το έμαθα μετά από την ίδια, την έσυρε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου και τη χαστούκισε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε μια πίκρα. Ήταν η πρώτη νύχτα γάμου. Οι συγκρούσεις επισκίασαν την καριέρα του. Εκείνο που τον επηρέαζε ήταν η πρωτιά της Αλίκης. Κάτι που δεν φαίνεται να ξεπέρασε ποτέ».