Ηλίας Βρεττός: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του

Ηλίας Βρεττός: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή.

Θύμα τροχαίου ατυχήματος έπεσε ο Ηλίας Βρεττός. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η κοπέλα του.

Το πρωί της Δευτέρας για άγνωστη αιτία το αυτοκίνητο που οδηγούσε η νεαρή κοπέλα ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρα. Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο γενικό κρατικό της Νίκαιας έχοντας τραύματα στη δεξιά πλευρά του σώματός του.

Σύμφωνα με νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν όταν η κατάσταση της υγείας του σταθεροποιηθεί, τα τραύματά του θα αντιμετωπιστούν με χειρουργείο ενώ έχει επαφή με το περιβάλλον.

«Ο Ηλίας Βρεττός, ο νεαρός αυτός καλλιτέχνης προσήλθε στην εφημερία μετά τον βαρύ τραυματισμό του χθες, ο οποίος μπορεί να συγκεντρωποιηθεί στο εξής πλάνο.

Αρχίζουμε κατά σειρά βαρύτητος, έχει ένα κάταγμα στην περιοχή της κοτύλης με μεγάλες παρεκτοπίσεις, κάταγμα στο σύστοιχο μηριαίο, στη δεξιά πλευρά και ταυτόχρονα ένα κάταγμα βραχιονίου από τη δεξιά πάντα πλευρά γιατί από εκεί φαίνεται ότι δέχτηκε την πρόσκρουση.

Οι κακώσεις αυτές είναι χειρουργικές και οπωσδήποτε προγραμματίζεται για χειρουργική επέμβαση ολικής αποκατάστασης όλων των καταγμάτων του, μόλις σταθεροποιηθεί η γενική του κατάσταση. Η σημερινή του κατάσταση είναι εξαιρετική. Επικοινωνεί, μιλήσαμε μαζί επί μισή ώρα και του εξήγησα την κατάσταση του», αναφέρει το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν.