Ηλίας Βρεττός: Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του

Το μήνυμα του Ηλία Βρεττού μέσα από το νοσοκομείο: «Προσευχηθείτε να βγω νικητής!»

Η φωτογραφία και η έκκληση του τραγουδιστή μέσα από το νοσοκομείο.

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Ηλίας Βρεττός. Ο δημοφιλής τραγουδιστής νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας έχοντας πέσει θύμα τροχαίου το πρωί της Δευτέρας.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η σύντροφός του, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο. Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται από τότε στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί κατάγματα στο χέρι, το πόδι και τη λεκάνη.

Όπως ανακοίνωσαν οι θεράποντες γιατροί τα τραύματα που έχει ο τραγουδιστής θα αντιμετωπιστούν χειρουργικά. Ο Ηλίας Βρέττος στέλνει από το νοσοκομείο το δικό του μήνυμα ζητώντας από τους διαδικτυακούς του φίλους να προσευχηθούν για να βγει νικητής σε αυτή τη μάχη.

«Η πιο δύσκολη μάχη ξεκινάει αύριο… Προσευχηθείτε στο Θεούλη να βγω νικητής! Όταν συγκεντρώνεται τόση αγάπη, συμβαίνουν θαύματα… Για αυτό ζω μετά από όλο αυτό… και τώρα σας υπόσχομαι πως θα παλέψω… όσο ποτέ άλλοτε… με χαμόγελο, δύναμη, πείσμα και αισιοδοξία… όπως κάνω ΠΑΝΤΑ!!! Σας ευχαριστώ» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο δημοφιλής τραγουδιστής.