Εμπλοκή Κωστόπουλου στον χωρισμό Κικίλια - Μπαλατσινού: Είχε μετακομίσει απέναντι από το σπίτι τους

Ο χωρισμός της Τζένης Μπαλατσινού από τον Βασίλη Κικίλια, ήταν ένα από τα θέματα που απασχόλησαν πολύ μέσα στις γιορτές.

Οι δυο τους χώρισαν ξαφνικά μετά τις φήμες που τους ήθελαν να παντρεύονται, με το νέο τεύχος του DownTown να μας χαρίζει ένα εκτενές ρεπορτάζ που αφορά στις αιτίες που πιθανότατα έφεραν τον χωρισμό.

Ο Πάνος Ζόγκας κάνει λόγο για άμεση εμπλοκή του Πέτρου Κωστόπουλου στο φινάλε του ζευγαριού, αποκαλύπτοντας πως ο πρώην σύζυγος της Τζένης… τους ταλαιπώρησε αρκετά.

«Είναι γνωστό ότι η τελευταία επιχειρηματική δραστηριότητα του Πέτρου είναι ένα μαγαζί με σάντουιτς στην οδό Καψάλη, στο Κολωνάκι. Η νέα επιχειρηματική του δραστηριότητα, αλλά και για να είναι κοντά στον Μάξιμο, τον έκανε να σκεφτεί να μετακομίσει κι εκείνος στο κέντρο. Όμως, το διαμέρισμα που νοίκιασε δεν ήταν απλώς στο κέντρο, ήταν πολύ κοντά, σχεδόν απέναντι από το διαμέρισμα που έμενε ο Βασίλης με τη Τζένη.

Αυτό το γεγονός μόνο αμηχανία προκάλεσε, κάνοντας την ατμόσφαιρα στη σχέση τους πιο γκρίζα από όσο η Τζένη ήλπιζε. Για την ακρίβεια, σύμφωνα με φίλους της, την έκανε να νιώθει θολά και ακαθόριστα εγκλωβισμένη από την τόσο κοντινή παρουσία του πρώην συζύγου της. Το ίδιο ένιωθε και ο Βασίλης, που δεν είδε με καθόλου καλό μάτι τον νέο του γείτονα.

Μάλιστα, κάποιες φήμες για επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού είναι εντελώς ψευδείς, μιας και άνθρωπος από το περιβάλλον της Τζένης μας τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, καθώς οι σχέσεις της Τζένης και του Πέτρου παραμένουν τυπικές και υφίστανται λόγω των παιδιών και κυρίως λόγω του Μάξιμου. Ναι, η μετακόμιση του Πέτρου απέναντι τους είχε το δικό της μερίδιο στις αιτίες που προκάλεσαν αναταράξεις στη σχέση», διαβάζουμε.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η Τζένη Μπαλατσινού πέρασε το  Πάσχα της στο Πόρτο Χέλι μαζί με τον μικρό Μάξιμο, σε φιλικό σπίτι στο οποίο βρισκόταν και η αδερφή του Βασίλη Κικίλια, Κατερίνα, με την οποία η Τζένη διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, όμως, φρόντισε να αφήσει να διαρρεύσει πως περνούσε το Πάσχα του… ακριβώς απέναντι (!), στις Σπέτσες, με τον δημοσιογράφο να θέλει τη Μπαλατσινού να μην ευχαριστιέται και ιδιαίτερα το γεγονός πώς οι δυο τους έκαναν Ανάσταση στην ίδια εκκλησία!

Ο Πέτρος πέρασε τον περισσότερο χρόνο έξω από το εκκλησάκι μαζί με τον Μάξιμο, ενώ η Τζένη βρισκόταν στο εσωτερικό του.

Η επανασύνδεση Μπαλατσινού – Κικίλια, πάντως, δεν είναι πιθανό σενάριο…