Ο Πάνος Ιωαννίδης στην άγρια νιότη του: Αγνώριστος με μακριά σγουρά μαλλιά και… χρυσή αλυσίδα (Pic)

Στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Γιώργο Κρικοριάν  παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο δημοφιλής κριτής του MasterChef, μίλησε για τη σχέση του με τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην οικογένειά του, αποκαλύπτοντας πράγματα που δεν είχαν περάσει ποτέ από το μυαλό μας.

«Έχω αναλάβει έναν καινούργιο ρόλο μπροστά από τις κάμερες για τον οποίο δεν είχα προετοιμαστεί ποτέ, αλλά μια χαρά. Προέκυψε.  Είμαστε όλοι χαρούμενοι που πηγαίνει καλά», είπε για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Τι δήλωσε για το «παρεάκι» των κριτών;

«Θα σου πω το πιο βασικό. Έχουμε και οι τρεις διαφορετικά γούστα στις γυναίκες. Δεν θα μαλώσουμε ποτέ για γυναίκες, το ‘χουμε λύσει. Όταν κάνουμε καλλιστεία και βαθμολογούμε δεν πέφτουμε ποτέ στα ίδια»!

«Έχω διώξει αμέτρητους μάγειρες λόγω χαρακτήρα. Το παρατσούκλι μου είναι μαγειροφάγος», παραδέχτηκε λίγο πριν αποκαλύψει για την οικογένειά του:

«Η μητέρα μου έχει περάσει τον Γολγοθά της. Δεν ήμασταν και πάρα πολύ ήσυχοι ούτε εγώ ούτε ο αδερφός μου. Έχουμε μεγαλώσει μόνο με τη μαμά μας, οπότε είναι η μεγάλη μας αδυναμία.

Επειδή είμαι λίγο κοπρίτης εγώ μ’ αυτά -δε με πειράζει η λέξη- η γυναίκα μένει Νέα Σμύρνη, εγώ είμαι στο Φάληρο και πηγαίνει η κακομοίρα παίρνει τα ρούχα από το Φάληρο, τα πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη, τα πλένει και τα ξαναγυρνάει.

Αυτό είναι ο ορισμός του κοπρίτη. Είμαι ένας απ’ αυτούς! Η κυρά – Μαρία είναι φοβερό τυπάκι, οδηγούσε μηχανές, έπαιζε μπάλα σε ποδοσφαιρική ομάδα των Ιωαννίνων, δεν ήταν αυτό που λέμε… νοικοκυρά. Ήταν ένας θηλυκός Γαρδέλης. Δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα. Η μητέρα μου ήταν καθαρίστρια και έκανε 4 δουλειές για να μας μεγαλώσει».

Όσο για την προσωπική του ζωή;

«Μέχρι τώρα είμαι φανατικός εργένης, απολαμβάνω τη μοναξιά μου», εξομολογείται.

Πώς να μην το συμπαθείς αυτόν τον άνθρωπο μετά;