Η μεγαλύτερη προσβολή στα χρονικά του MasterChef: Οι κριτές γείωσαν παίκτρια με τον χειρότερο τρόπο (Vid)

Παντρεύεται ο πιο αγαπητός παίκτης του MasterChef – Τι ρόλο θα έχουν στον γάμο οι τρεις κριτές;

Αγαπήθηκε από το κοινό λόγω του χαρακτήρα του στον διαγωνισμό μαγειρικής και τώρα ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Σελίμ Σελτζούκ, ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες του MasterChef μίλησε στο περιοδικό του «You Weekly» και μίλησε για τα σχέδιά του για την προσωπική του ζωή

Ο κουρδικής καταγωγής μάγειρας θα κάνει πρόταση γάμου στην Ελληνίδα σύντροφό του, η οποία είναι δικηγόρος, τη λένε Βάσω και ζουν μαζί στην Ελλάδα δύο χρόνια.

«Δεν την γλιτώνει, θα την παντρευτώ! Όμως, πρώτα από όλα πρέπει να της κάνω κανονική πρόταση γάμου. Το έχουμε συζητήσει, ξέρει πώς θα γίνει αλλά δεν την έχω ζητήσει επίσημα σε γάμο. Επειδή μια φορά παντρεύεσαι, θέλω να κάνω κάτι εντυπωσιακό. Να το συζητάμε μετά από χρόνια και να χαιρόμαστε» .

Η έκπληξη ήρθε όταν ο Σελίμ αποκάλυχε ποιους θέλει να μαγειρέψουν την ημέρα του γάμου του. Ο πάντα χαμογελαστός μάγειρας θα ήθελε να είναι οι τρεις κριτές του «MasterChef», Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς.

«Στους δύο πρώτους κριτές το έχω πει και έχουν συμφωνήσει. Φαντάζομαι πως δεν θα μου αρνηθεί ο Σωτήρης, είναι τόσο καλός. Μια φορά παντρευόμαστε, γιατί να μην κάνουμε κάτι όμορφο; Εγώ θα κάθομαι, θα μου φέρνουν τα πιάτα να δοκιμάζω και θα τους λέω πως δεν ήταν καλή η αλατότητα…»

Παντρεύεται ο πιο αγαπητός παίκτης του MasterChef - Τι ρόλο θα έχουν στον γάμο οι τρεις κριτές;