Κοροϊδία τέλος: Ο Πάνος Μουζουράκης κάνει διεθνή καριέρα στο πλευρό της Cher (Vid)

Από κάποιους λοιδορήθηκε, από κάποιους έγινε στόχος χλευασμού γιατί υποστήριξε ότι φεύγει στην Αμερική να δοκιμάσει το όνειρο της διεθνούς καριέρας, τουλάχιστον σε πρώτη φάση σε κάστινγκ γνωστών ταινιών και σειρών.

Ο λόγος για τον Πάνο Μουζουράκη που είχε αφήσει την Ελλάδα για να δοκιμάσει να πάρει έναν ρόλο στη τελευταία σεζό του Game of Thrones, αλλά και σε άλλες σειρές που προβάλλονται σε αμερικάνικα δίκτυα.

Τελικά τα κατάφερε σε μία ταινία αμερικάνικης παραγωγής, το σίκουελ του πολυ επιτυχημένου κινηματρογραφικού μιούζικαλ Mama Mia που τιτλοφορείται Mamma Mia! Here We Go Again

Η ταινία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Ιούλιο και στο trailer εμφανίζεται ο Πάνος σε σκηνή με την Cher και την Amanda Seyfried.

Στο πολύ μεγάλο και πασίγνωστο καστ της ταινίας ξεχωρίζουν ακόμα και οσκαρικοί ηθοποιοί μεταξύ των οποίων οι Christine Baranski, Pierce Brosnan, Dominic Cooper, Colin Firth. Andy García, Lily James, Amanda Seyfried, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Cher, Meryl Streep

 

Κοροϊδία τέλος: Ο Πάνος Μουζουράκης κάνει διεθνή καριέρα στο πλευρό της Cher (Vid)