Κύπρος - Ισραήλ: Η τελική «μάχη»! Σε αυτή τη χώρα θα δούμε τη Eurovision 2019

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και κάποιες ώρες η Ελένη Φουρέιρα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο διαγωνισμό της Eurovision για λογαριασμό της Κύπρου πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η ίδια παρά την κούραση του ταξιδιού μίλησε στους δημοσιογράφους.

«Δεύτεροι, σχεδόν πρώτοι είμαστε, με μικρή διαφορά. Συγγνώμη που μιλάω έτσι, αλλά είμαι κρυωμένη, οπότε καταλαβαίνετε πόσο έχω κουραστεί που ο οργανισμός μου σήμερα πια εξαντλήθηκε. Δεν το μετάνιωσα ούτε ένα λεπτό! Ήταν μια υπέροχη, μοναδική εμπειρία. Δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Νομίζω κάθε φορά που λέω ευχαριστώ είναι λίγο. Δεν ξέρω τι άλλο να πω για όλο αυτό που έχει συμβεί», ανέφερε και συνέχισε: «το μικρότερο μέρος η Κύπρος να τα βάλει με το Ισραήλ, με ένα από τα πιο δυνατά κράτη και να είμαστε στήθος με στήθος. Είμαι πολύ υπερήφανη για την Κύπρο. Δεν έχω συνειδητοποιήσει τίποτα. Στεναχωρήθηκα λίγο γιατί ήμασταν τόσο κοντά. Αλλά όταν έφτασα στην Ελλάδα λέω αυτό που καταφέραμε ήταν πολύ… με ομαδική δουλειά, με υπέροχους συνεργάτες. Δουλέψαμε πάρα πολύ και ανταμειφθήκαμε».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το γεγονς ότι η γενέτειρά της, η Αλβανία, της έδωσε 10 και όχι 12, απάντησε «Τι εννοείς; Ήμασταν τρεις Αλβανοί. Έπρεπε κάπως να μοιραστεί. Μόνο πατριωτικά έτσι; Και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Όταν είδα το δεκάρι χάρηκα πάρα πολύ».

Τέλος, αποκάλυψε τι της είπε ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία μετά τον τελικό: «Μου είπε αυτό που μου είπαν όλοι. “Συγχαρητήρια. Το άξιζες και προσπάθησες τόσο πολύ”».