Γιάννης Βούρος κατά Κατερίνας Καινούργιου για μονταρισμένες δηλώσεις του για την κόρη του (Vid)

Γιάννης Βούρος κατά Κατερίνας Καινούργιου για μονταρισμένες δηλώσεις του για την κόρη του (Vid)

Έξαλλος ο ηθοποιός με το «κατασκευασμένο» ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του Epsilon.

Έξαλλος εμφανίστηκε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό το Facebook ο ηθοποιός και πολιτικός Γιάννης Βούρος όσον αφορά τις δηλώσεις του που ακούστηκαν στην πρωινή εκπομπή του Epsilon «Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω».

Ο ηθοποιός ισχυρίζεται ότι ρεπόρτερ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου τον ρώτησε τηλεφωνικά για τα προσωπικά της κόρης του Μαρίας Λουίζα, που τυγχάνει να είναι και παρουσιάστρια του «Όλα Καλά» στο Μακεδονία TV.

Όταν ο ίδιος αρνήθηκε να απαντήσει για οικογενειακά θέματαη εκπομπή απομόνωσε κάποιες φράσεις του και τις παρουσίασε σαν επιβεβαίωση μίας είδησης αυστηρά προσωπικής της Μαρίας Λουίζας.

«Σε παίρνουν τηλέφωνο για δήλωση που αφορά οικογενειακό σου θέμα. Αρνείσαι ευγενικά διότι είναι πάγια θέση σου να μην τοποθετείσαι δημόσια για τέτοια ζητήματα. Συνεχίζεις ευγενικά να συζητάς επί του συγκεκριμένου για ένα δύο λεπτά και κλείνεις το τηλέφωνο. Και ω του θαύματος σε λίγο στα πρωινάδικα εμφανίζονται «δηλώσεις σου» καθώς το δημοσιογραφάκι-τρομάρα του- έχει απομονώσει δύο φράσεις σου και τις μοστράρει ως μεγάλη του επιτυχία. Α ρε βρεγμένη σανίδα που θέλετε. Κι εσείς που κάνετε την λάντζα κι αυτοί που σας κανακεύουν».

Δείτε το επίμαχο βίντεο που έβγαλε από τα ρούχα του τον Γιάννη Βούρο.