Εγκατέλειψε τον ALPHA για χάρη του… Λάτσιου – Ποιο πρόσωπο παίρνει μεταγραφή στα μέσα της σεζόν;

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση.

Η ίδια διετέλεσε για πολλά χρόνια διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων στον όμιλο ΑΝΤ1. Το τηλεοπτικό κοινό είχε την ευκαιρία να την γνωρίσει όταν κάθισε στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής του «X-Factor».

Από τότε κεντρίζει το ενδιαφέρον περιοδικών και τηλεοπτικών εκπομπών με την προσωπική της ζωή και όχι μόνο.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη και ρωτήθηκε αν είχε ποτέ σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο. Όπως σημείωσε, θα ήθελε να κάνει κάτι μαζί του ενώ αποκάλυψε ότι  λόγω όσων γράφονταν τότε για τους δυο τους, χώρισε από σχέση της.

«Θα έκανα κάτι με τον Λάτσιο τότε. Θα μου πεις, αφού θα έκανες τότε, γιατί δεν έκανες; Είναι πολύ γλυκός, πολύ εξωστρεφής όταν θέλει. Δημιουργεί σχέσεις χημείας με τους ανθρώπους γύρω του όταν θέλει, αλλά στην πραγματικότητα ποτέ δεν σου έχει δώσει το δικαίωμα να θεωρήσεις ότι πήγε λίγο παρακάτω.

Νομίζω ότι είχα πολύ μεγάλο κόλλημα. Όταν υπήρξε μια περίοδος το 2010 που με κατηγόρησαν ακόμα και ως υπαίτια του διαζυγίου, μου δημιούργησε τόσο μεγάλο θέμα αυτό που χώρισα. Η σχέση μου θεώρησε ότι είμαι με τον Λάτσιο. Έχω ένα θέμα με τα επαγγελματικά. Με τον Λάτσιο δεν είχα ποτέ σχέση προϊσταμένου – υφισταμένου, αλλά θεωρώ ότι όταν μπλέκει αυτό χάνεις το όριο.

Τώρα βλεπόμαστε πολύ σπάνια. Μιλάμε, αλλά βλεπόμαστε σπάνια. Αυτά έχουν περάσει», ανέφερε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Γιάννης Λάτσιος: Χώρισε από τον σύντροφό της ξανθιά κυρία του ΑΝΤ1;