Η Αθηνά Χρυσαντίδου έγινε πράγματι 19: Τι συνέβη στο πρόσωπό της στη νέα της φωτογραφία με τον Δώρο; (Pic)

Στέλλα και Αθηνά reloaded: Η νικήτρια συνάντησε την 19χρονη για πρώτη φορά έξω από το Power of Love (Vid)

Οι δυο πιο πολυσυζητημένες παίκτριες ξανά μαζί.

Η Στέλλα Μιζεράκη ήταν η μεγάλη και αδιαμφισβήτη νικήτρια του Power of Love με τον τελικό να λαμβάνει χώρα την Παρασκευή στο βραδινό Gala. Εκεί ήταν όλοι οι παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό, αλλά έλειπαν δύο από τα μεγάλα φαβορί του παιχνιδιού, όπως έδειχναν τα αποτελέσματα τους πρώτους μήνες.

Το ζευγάρι του Δώρου Παναγίδη και της Αθηνάς Χρυσαντίδου αποχώρησε οικειοθελώς την εποχή που βρισκόντουσαν στο επίκεντρο και κέρδιζαν αρκετά από τα εβδομαδιαία έπαθλα δημοφιλίας.

Η αποχώρησή τους σήμανε και την σχεδόν ολοκληρωτική επικράτηση του ζευγαριού της Στέλλας και του Πάνου και αυτό αποδείχτηκε με τη νίκη τους στο παιχνίδι.

Ο Δώρος και η Αθηνά δεν επιχείρησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Δεν συμμετείχαν στα live του Instagram που διοργάνωναν οι άλλοι παίκτες. Δεν συνδέονταν μέσω Skype και έδειχναν να μην θέλουν καμία επαφή με την παραγωγή και τους συμμετέχοντες.

Μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας που τα δύο ζευγάρια συναντήθηκαν και βγήκαν μαζί για φαγητό σε εστιατόριο σούσι.

Όπως ήταν λογικό οι δύο κοπέλες ανέβασαν βίντεο από τη συνάντησή τους και έδειξαν ότι η άτυπη «κόντρα» για την πρωτιά κάθε εβδομάδα έχει μείνει στο παρελθόν.