Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο μέλλοντας σύζυγός της μας ξεναγούν στο τετραώροφο σπίτι τους! (Vid)

Τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Αριστομένη Γιαννόπουλο ανέβηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το «My Style Rocks» του ΣΚΑΪ γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της που είναι πλαστικός χειρουργός στο Κολωνάκι. Το ζευγάρι είχε δώσει κοινή συνέντευξη σε εκπομπή του καναλιού του Φαλήρου προαναγγέλλοντας τον γάμο του μέσα στον Ιούλιο.

Το μυστήριο τελέστηκε στον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Τατόι.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έλαμπε από ευτυχία στο πλάι του αγαπημένου της. Η νύφη επέλεξε να κάνει έναν εντυπωσιακό κότσο στα μαλλιά της δια χειρός Βασίλη Μπουλούμπαση.

Η ίδια ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram: «Just Married ✨

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους χθες στον γάμο μας και μας βοήθησαν να κάνουμε αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή για εμάς μοναδική!!!!

Ευχαριστούμε επίσης για τις ευχές και την αγάπη που έχουμε πάρει αυτές τις μέρες απ’ όλο τον κόσμο!!!

Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αγαπημένους μας κουμπάρους!Την @annaveneti_av @annaveneti που δημιούργησε τα δυο υπέροχα νυφικά μου,τον @iliaslife και την @elenamakro για την αγάπη και την στήριξη τους!!!! Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ομάδα μας: @ktima_lechevalier ,@flowers.efthimiou, @wedding_scene @bouloubasisv , @vakroza και @papadogamvros για τον στολισμό,τις φωτογραφίες, την επιμέλεια των μαλλιών και του μακιγιαζ μου και το κοστούμι του Αριστομένη!!!

Εύχομαι καθε ευτυχία και χαρά σε όλους!!!! 👰🏼🤵🏼👑🌟✨❤️🎉🎊💍»

✨ Just Married ✨ Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους χθες στον γάμο μας και μας βοήθησαν να κάνουμε αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή για εμάς μοναδική!!!! Ευχαριστούμε επίσης για τις ευχές και την αγάπη που έχουμε πάρει αυτές τις μέρες απ’ όλο τον κόσμο!!! Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αγαπημένους μας κουμπάρους!Την @annaveneti_av @annaveneti που δημιούργησε τα δυο υπέροχα νυφικά μου,τον @iliaslife και την @elenamakro για την αγάπη και την στήριξη τους!!!! Τέλος ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ομάδα μας: @ktima_lechevalier ,@flowers.efthimiou, @wedding_scene @bouloubasisv , @vakroza και @papadogamvros για τον στολισμό,τις φωτογραφίες, την επιμέλεια των μαλλιών και του μακιγιαζ μου και το κοστούμι του Αριστομένη!!! Εύχομαι καθε ευτυχία και χαρά σε όλους!!!! 👰🏼🤵🏼👑🌟✨❤️🎉🎊💍

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Panagiotarou (@alexandra_panagiotarou) στις