Ο μύθος του Survivor: Τελικά πόσα λεφτά (δεν) έβγαλε ο ΣΚΑΪ;

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης ντύθηκε γαμπρός (Vid)

Tι ανέβασε ο παρουσιαστής δείχνοντας ότι μπαίνει στην τελική ευθεία

Λίγες ημέρες απομένουν για τον τελικό του Survivor 2018, ένας τελικός που θα σημάνει και το τέλος της παρουσίασης του reality από τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής αποχαιρετάει το project, την ίδια όμως περίοδο ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει και την εργένικη ζωή.

Μέσα στο καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του με την αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα και οι δυο τους δε σταματούν να το διασκεδάζουν, όσες μέρες τους απομένουν «ελεύθεροι», αναρτώντας κομμάτια της προετοιμασίας του επερχόμενου γάμου.

Σε ένα από αυτά ο Σάκης Τανιμανίδης φαίνεται ότι περνάει το τελευταίο κάστρο «αντίστασης» και λίγο πριν τον γάμο επισκέπτεται το ράφτη που θα τον ράψει γαμπρό.

Το βίντεο της πρόβας αναρτήθηκε στο Instagram με τον παρουσιαστή να φαίνεται στο βίντεο να δοκιμάζει διάφορα παπιγιόν αλλά και τον υπεύθυνο του μαγαζιού να του παίρνει με τη μεζούρα τα μέτρα για τον γαμπριάτικο κοστούμι του.

Εννοείται πως στα σχόλια οι ευχές έδιναν και έπαιρναν καθώς επίσης και οι προτάσεις για την τελική ενδυματολογική απόφαση του Σάκη.