Άβα Γαλανοπούλου: Το απίστευτο ποσό που έπαιρνε για κάθε επεισόδιο της σειράς «Λατρεμένοι μου Γείτονες»

Μπορεί η κρίση να χτύπησε για τα καλά (και) τον χώρο της τηλεόρασης, οι εποχές που οι ηθοποιοί, όμως, υπέγραφαν χρυσά συμβόλαια δεν ανήκουν στο μακρινό παρελθόν.

Μία από τις γυναίκες που κατάφεραν να βγάλουν πολλά εκατομμύρια δραχμές από τις συμμετοχές τους στις επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης ήταν και η Άβα Γαλανοπούλου. Όχι άκοπα σαφώς.

«Δουλεύω καθημερινά από τις 5:30 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ, πρώτα γύρισμα με το ‘Πενήντα – Πενήντα’, μετά σπικάζ και διαφημιστικά και έπειτα θέατρο.

Δεν προλαβαίνω να εξακριβώσω τι είναι αλήθεια και τι ψέμα, εκείνος μου ορκίζεται ξανά και ξανά ότι είμαι η γυναίκα της ζωής του, ότι πράγματι υπάρχει γάμος αλλά είναι λευκός και ζητά να του δώσω λίγο χρόνο για να κάνει την αίτηση διαζυγίου», δήλωσε η ίδια στη συνέντευξή της στο περιοδικό με αφορμή τη δικαστική της διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της, ο οποίες τιμωρήθηκε γι τη μεγάλη απάτη σε βάρος της.

Άβα Γαλανοπούλου: Το απίστευτο ποσό που έπαιρνε για κάθε επεισόδιο της σειράς «Λατρεμένοι μου Γείτονες»

Με αφορμή τη διαμάχη αυτή, το «Down Town» μας χάρισε ένα πλούσιο αφιέρωμα στην καλλιτεχνική της πορεία, τις σειρές που πρωταγωνίστησε αλλά και τη σχέση της με τον άνθρωπο αυτό.

Τι δήλωσε στην Φανή Πλατσατούρα η ίδια η Άβα για όλα αυτά; 

«Ξεκίνησα από το μηδέν σ’ αυτή τη δουλειά και πήγα βήμα – βήμα. Έζησα τη χρυσή 20ετία της τηλεόρασης και εργάζομαι χωρίς σταματημό από το καλοκαίρι του ΄82. Ό,τι χρήματα έβγαζα, τα κρατούσα. Μια περιουσία ζωής, που δεν έκανα ούτε σπίτια, ούτε οικόπεδα. Έφτυσα αίμα για να τα αποκτήσω. Δεν μου τα χάρισαν, δεν τα έκλεψα, δεν υπήρξα κληρονόμος και δεν κέρδισα το τζόκερ. Τα δούλεψα μέχρι το τελευταίο ευρώ».

Όσο για τα ποσά που κέρδιζε από τις σειρές που την είδαμε να πρωταγωνιστεί;

Όπως αναφέρεται στο Down Town», για κάθε επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega «Λατρεμένοι μου Γείτονες»,  την πρώτη σεζόν λάμβανε 4.500 ευρώ ανά επεισόδιο ενώ τη δεύτερη σεζόν κέρδιζε το ποσό των 7.500 ευρώ!