«Στα μαχαίρια» η οικογένεια της Βουγιουκλάκη: «H Αλίκη από κει ψηλά που βρίσκεται θα στεναχωριέται πολύ»

«Στα μαχαίρια» η οικογένεια της Βουγιουκλάκη: «H Αλίκη από κει ψηλά που βρίσκεται θα στεναχωριέται πολύ»

Σε δύο στρατόπεδα η οικογένεια της μεγάλης μας σταρ.

Εξακολουθεί να μαίνεται ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει μεταξύ της οικογένειας της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Παρά το γεγονός ότι η Εθνική μας σταρ έχει φύγει από τη ζώη πριν από 22 χρόνια τα αδέρφια της με τον γιο της είναι χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα. «Είμαι σίγουρη πως η Αλίκη, από κει ψηλά που βρίσκεται, θα στεναχωριέται πολύ. Λάτρευε την οικογένεια της και πάντα ήθελε να είναι όλοι μονιασμένοι κι αγαπημένοι» ανέφερε στο περιοδικό «Ciao» άτομο που βρισκόταν στο πλευρό της Αλίκης τα τελευταία χρόνια της ζωής της.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα ο γιος της σπουδαίας πρωταγωνίστρια κρατάει απόσταση από τους θείους του παρά την προσπάθεια που έχουν καταβάλει τα αδέρφια της μεγάλης μας σταρ.

Αυτό είχε αφήσει άλλωστε να εννοηθεί ο Αντώνης Βουγιουκλάκης σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του. Ο αρχιτέκτονας είχε ομολογήσει ότι δεν είχε σχέσεις με τον ανιψιό του αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν επιλογή του ίδιου.

Μόνο τυχαίο άλλωστε δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι τελούνται στο Α’ Νεκροταφείο δύο μνημόσυνα για την Αλίκη. Ένα από τα αδέρφια της και ένα από τον γιο της, ενδεικτικό της απόστασης που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πριν από λίγο καιρό και συγκεκριμένα στις 19 Μαρτίου σε εκδήλωση αφιερωμένη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη ο μόνος που έλειπε ήταν ο γιος της. Ήταν μια απουσία που σχολιάστηκε ιδιαίτερα.

«Εγώ δεν είπα ότι δεν έκανα λάθη στη ζωή μου. Έκανα λάθη και τα έχω μετανιώσει. Έκανα φιλίες, οι οποίες με εκμεταλλεύτηκαν, έκανα σχέσεις που με εκμεταλλεύτηκαν. Σε κάποια πράγματα φταίω κι εγώ, εντάξει δεν μπορώ να το αλλάξω, αλλά προσπαθώ από εδώ και πέρα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Έχω μετανιώσει για τις αποφάσεις μου να πουλήσω κάποια σπίτια, το εξοχικό. Αλλά τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω, προχωράει η ζωή, συνεχίζουμε» είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.