Το «καυτό» ατύχημα της Ελένης Μενεγάκη που έγραψε ιστορία (Vids)

Το κράξιμο του αιώνα: Η αθώα φωτό της Ελένης Μενεγάκη που έκανε έξαλλους τους χρήστες του instagram

Τι το ‘θελε…

Ότι τα πράγματα στο instagram έχουν αγριεύσει τελευταία είναι γνωστό. Οι χρήστες ψάχνουν την παραμικρή αφορμή για να κράξουν και όταν τη βρίσκουν παίρνουν φόρα κατηφόρα και ο θεός ο ίδιος δεν τους σταματά…

Τελευταίο θύμα…ινσταγκραμικού μπούλινγκ ήταν η Ελένη Μενεγάκη η οποία έκανε το λάθος να ανεβάσει μια φαινομενικά αθώα φωτογραφία με την ίδια να απολαμβάνει τις διακοπές της, πίνοντας γνωστό αναψυκτικό. Τι το ‘θελε;

Οι χρήστες κατάλαβαν ότι το έκανε για διαφημιστικούς λόγους και τα σχόλια πήραν φωτιά. Από τη μία ήταν αυτοί που έκραζαν την Ελένη θεωρώντας ότι δεν έπρεπε να ανεβάσει τη συγκεκριμένη φωτό και από την άλλη όσοι έσπευσαν να την υπερασπιστούν, τονίζοντας ότι δεν έκανε δα και κάνα έγκλημα:

@ «Όλοι εσείς που κράζετε γιατί την ακολουθείτε?? Υπάρχει και το «Μην ακολουθείτε» αν σας έχει διαφύγει από το οπτικό σας πεδίο!!!!!»

@ «Πλάκα κάνεις τώρα; Κορίτσι μου πόσο χρόνων είσαι 80; Ακόμη και τα 10χρονα ξέρουν πως είναι βλαβερό. Έχεις δει πολλούς να μην έχουν δοκιμάσει ποτέ; Θα μας τρελάνεις χαχαχα! Ανήθικο ως προς τι; Και οι βαφές μαλλιών που διαφημίζει είναι βλαβερές για το τριχωτό της κεφαλής, αλλά έχεις δει πολλές να κάθονται με άσπρα γιατί είναι βλαβερό; Επίσης τα παιδιά της δεν τα λες και τόσο μικρά για να τους δίνει ή να μην τους δίνει η μάνα τους, είναι σε ηλικία που μπορούνε να αγοράσουν μόνοι τους από ένα περίπτερο. Δουλειά κάνει η γυναίκα, όχι ότι έχει ανάγκη, αλλά δικό της θέμα. Ηρεμήστε λίγο».

Για την ιστορία αυτή ήταν η φωτό που έκανε έξαλλους τους…ευέξαπτους χρήστες του Intsagram.

Το κράξιμο του αιώνα: Η αθώα φωτό της Ελένης Μενεγάκη που έκανε έξαλλους τους χρήστες του instagram