Η τενιστική φωτογραφία Π. Αγγελόπουλου - Με ποιον ρεπόρτερ Ολυμπιακού κοντράρεται στα courts! (Pic)

Η τενιστική φωτογραφία Π. Αγγελόπουλου – Με ποιον ρεπόρτερ Ολυμπιακού κοντράρεται στα courts! (Pic)

Ο ισχυρός άντρας του μπασκετικού Ολυμπιακού σε... δράση.

Εσχάτως το τένις γνωρίζει μεγάλη άνθηση στη χώρα μας- και όχι άδικα: ο Στέφανος Τσιτσιπάς διαπρέπει στο ανδρικό tour και φιγουράρει, πια, πολύ κοντά στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης, την στιγμή που η Μαρία Σάκκαρη τα πηγαίνει εξίσου καλά στην WTA. Κάπως έτσι, αρκετοί συμπατριώτες μας έχουν αρχίσει ν’ ασχολούνται με το άθλημα ελαφρώς πιο «ζεστά».

Υπάρχουν και κάποιοι, όμως, που είχαν… ανακαλύψει το τένις πολλά χρόνια πριν, «επηρεασμένοι» προφανώς από μετρίως μέτριους παίκτες όπως ο Φέντερερ και ο Ναδάλ, οι οποίοι αθροιστικά έχουν κερδίσει κοντά στους 2500 τίτλους.

Ένας εξ αυτών είναι και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Ο πρόεδρος του μπασκετικού Ολυμπιακού (έχει τα ηνία του συλλόγου μαζί με τον αδερφό του τον Γιώργο) είναι μέγας φαν και δεν είναι λίγες οι φορές που τον βλέπουμε στα κορτ.

Μάλιστα, ο κ. Αγγελόπουλος κοντράρεται συχνά με τον ρεπόρτερ των Ερυθρολεύκων Νίκο Γαβαλά, ο οποίος εργάζεται στη NOVA και έχει τις ίδιες πιθανότητες να σηκώσει Grand Slam με τον Τσιτσιπά, καθώς πρόκειται για… σεσημασμένο τενίστα και συνήθως είναι αυτός που κερδίζει.

Δείτε παρακάτω μια πρόσφατη φωτογραφία του προέδρου του Ολυμπιακού στο Costa Navarino που εκτελεί χρέη… διαιτητή!

Η τενιστική φωτογραφία Π. Αγγελόπουλου - Με ποιον ρεπόρτερ Ολυμπιακού κοντράρεται στα courts! (Pic)