Άκης Σακελλαρίου: Παραμένει στην εντατική - Ποια η εξέλιξη της υγείας του

Ο Άκης Σακελαρίου μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για το πρόβλημα της υγείας του (Vid)

Ποιους ευχαριστεί μετά από πολλές ημέρες στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Για την πολύ σοβαρή περιπέτεια της υγείας του μίλησε για πρώτη φορά μπροαστά στην κάμερα ο γνωστός ηθοποιός Άκης Σακελαρίου. Μετά από πολυήμερο αγώνα και με τη βοήθεια γιατρών και στενών συγγενών του κατάφερε να ξεπεράσει τις επιπλοκές της νόσου των λεγεωνάριων.

Μιλώντας στην κάμερα του ALPHA διευκρίνησε: «Ένας πονοκέφαλος και ένας πυρετός ο οποίος δεν πέφτει, που μπορεί να εξελιχθεί μοιραία… Δεν ήταν δυνατός ο πυρετός… Δεν πονούσε ασφυκτικά το κεφάλι μου».

O ηθοποιός έμεινε αρκετές ημέρες διασωληνομένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας με το πρόβλημα της υγείας του να έχει ήδη ξεκινήσει από τις 27 Ιουλίου.

«Έκανα το λάθος και πήρα αντιβίωση που δεν έπιασε. Εφόσον δεν έπιασε, ευτυχώς πήγα κατευθείαν στο νοσοκομείο. Άλλοι συνάνθρωποί μου πήγαν σε δεύτερη αντιβίωση και αυτό τους κόστισε! Σε εμένα ευτυχώς χτύπησε μόνο πνευμόνια και εγκέφαλο. Το πρώτο πράγμα που οφείλω να κάνω είναι να ευχαριστήσω το νοσοκομείο Σωτηρία… Είναι εξαιρετικό προσωπικό. Νομίζω ότι κινήθηκαν γρήγορα και σωστά και νομίζω ότι οφείλω την ανάνηψή μου στην κατάρτισή τους».

Δείτε τις δηλώσεις του ηθοποιού στην κάμερα του ALPHA