Έτσι έχτισε κορμί η Βαλαβάνη: Το μυστικό της μόλις αποκαλύφθηκε

Έτσι έχτισε κορμί η Βαλαβάνη: Το μυστικό της μόλις αποκαλύφθηκε

Σα να ζορίστηκε η Ευρυδίκη.

Το μυστικό για τέλειο κορμί αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «People» ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο πρώην παίκτης του Survivor που εξαρχής εντυπωσίασε με τους κοιλιακούς τος, παραδέχτηκε ότι το να πετύχει κανείς αυτή την εικόνα απαιτεί θυσίες και μεγάλη αυτοπειθαρχία.

Ο ίδιος εξακολουθεί να διαθέτει ένα από τα πλέον καλογυμνασμένα κορμιά που είδαμε φέτος στα lifestyle περιοδικά, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να ακολουθεί το παράδειγμά του και… να μένει μισή.

Τα κιλά που έβαλε στον Άγιο Δομήνικο αποτελούν παρελθόν για εκείνη, με τον Βασάλο να αποκαλύπτει τα μυστικά του ιδανικού κορμιού και τις συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για να απαλλαγεί από το περιττό βάρος.

«Γυμνάζομαι 5 φορές την εβδομάδα, Δευτέρα με Παρασκευή. Δίνω βάση στην αερόβια προπόνηση (για πιο γρήγορα αποτελέσματα το πρωί κάνω προπόνηση νηστικός για 40 λεπτά) και ελαττώνω τους υδατάνθρακες στη διατροφή μου (ειδικά μετά τις 6.00 το απόγευμα τους κόβω τελείως)», λέει όσον αφορά στην άσκηση και τη διατροφή που ακολουθεί, τονίζοντας πως το μεγάλο μυστικό βρίσκεται στον τρόπο μαγειρέματος.

«Όλο το μυστικό βρίσκεται στο πώς μαγειρεύεις το φαγητό σου. Μπορείς να φτιάξεις άλατα φαγητά με τις μισές θερμίδες, αρκεί να βάλεις τα σωστά υλικά και να τα μαγειρέψεις με το σωστό τρόπο. Για παράδειγμα, αποφεύγω το τηγάνισμα, αφού το ψήσιμο στο φούρνο είναι πιο υγιεινό και πιο ελαφρύ», λέει καθιστώντας σαφές ότι η Ευρυδίκη… ζορίστηκε!