Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ανεβάζει τη Μαίρη Συνατσάκη ολόγυμνη στο Instagram (Pic)

Ξανά ερωτευμένη η Μαίρη Συνατσάκη: Αυτός είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά

Η Μαίρη ξανά ερωτευμένη.

Η γνωστή παρουσιάστρια η οποία φέτος το καλοκαίρι χώρισε από τον ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη –με τον οποίο συναντήθηκε πρόσφατα σε απονομή βραβείων- φαίνεται πως έμεινε μόνο για λίγο καιρό μόνη καθώς οι αλλαγές στη ζωή της ήρθαν η μία μετά την άλλη.

Εκτός από το λουκ στα μαλλιά της που αποφάσισε να ανανεώσει και την μετακόμισή της σε νέο σπίτι, τη Μαίρη φαίνεται πως επισκέφτηκε για ακόμα μία φορά ο θεός Έρωτας, τουλάχιστον όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret των Παραπολιτικών, πριν λίγο καιρό ένας φίλος της Μαίρης από το θέατρο, στάθηκε η αφορμή για να γνωρίσει το νέο της αγόρι.

Πρόκειται για ένα γοητευτικό άντρα, κοντά στην ηλικία της που ασχολείται με το χώρο του θεάματος, αλλά δεν είναι πολύ γνωστός.

Όπως αναφέρει, μάλιστα, το περιβάλλον τους, οι δυο τους δεν κάνουν κοινές επίσημες εμφανίσεις, καθώς το ειδύλλιό τους είναι πολύ πρόσφατο και θέλουν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή.

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι πως η Μαίρη Συνατσάκη είναι και πάλι χαρούμενη και ενθουσιασμένη και ο έρωτας είναι η αιτία!