Η εξήγηση του Δήμου Βερύκιου για το κόψιμο της «Ελληνοφρένειας»

Δήμος Βερύκιος: «Δεν είμαι άνθρωπος του Κοντομηνά – Η κόντρα με την Χατζηβασιλείου είναι κατασκευασμένη» (Vid)

Τι είπε για τον Λάκη Λαζόπουλο.

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην Νανά Παλαιτσάκη και τη μεσημεριανή εκπομπή του Open TV «Αποκαλυπτικά Live» που έκανε πρεμιέρα, έδωσε ο Αντιπρόεδρος και ραδιοφωνικός παραγωγός του ALPHA, Δήμος Βερύκιος.

Ο πολεμικός ανταποκριτής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο προσωνύμιο που του έχουν κολλήσει ως «ο άνθρωπος του προέδρου» αρνούμενος τον χαρακτηρισμό. Δήλωσε ότι είναι στρατιώτης και πολεμιστής του καναλιού, επομένως και του προέδρου του.

Πρόσθεσε επίσης ότι δεν εγκατέλειψε το καράβι όταν ο καπετάνιος του δεχόταν πόλεμο, ενώ θεωρεί θεμητό ότι ο Λάκης Λαζόπουλος επέλεξε άλλο στρατόπεδο, χωρίς να τον χαρακτηρίσει προδότη.

Ο Δήμος Βερύκιος ερωτήθηκε για την κόντρα του με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου απαντώντας πως όλα είναι κατασκευασμένα από κουτσομπολίστικες πηγές και ουδέποτε εννοούσε κυριολεκτικά την φράση «στα στερνά της» όταν αναφέρθηκε στην παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο» στο παρελθόν.

Δήλωσε επίσης «Οι ευσεβείς πόθοι αυτών που λένε ότι θα μείνω εκτός ALPHA μπορεί να επιβεβαιωθούν», όταν ερωτήθηκε για το μέλλον του μετά τη συνεργασία-συγχώνευση του ALPHA με το Star.

Στο ίδιο θέμα απέκλεισε τις απολύσεις και υποσχέθηκε το ακριβώς αντίθετο, μιλώντας για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.