Μαυρίδης - Ράλλη: Θα κάνουν μαζί εκπομπή; Πότε τσακώθηκαν και για ποιον λόγο

Τους πρόδωσε ο «κολλητός»: Χώρισαν Γιώργος Μαυρίδης – Νικολέττα Ράλλη

Ποια ατάκα μαρτύρησε τον χωρισμό τους.

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη, ήταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια το έτος που μας πέρασε και συζητήθηκαν όσο λίγα για τις δημόσιες εκδηλώσεις έρωτα ο ένας προς τον άλλον.

Τον τελευταίο καιρό όμως δημοσιεύματα ανέφεραν σύννεαφα στις σχέσεις του ζευγαριού παρότι οι πρωινές εκπομπές τα διέψευδαν. Μέχρι χτές.

Στην εκπομπή «Τι Λέει;» του ALPHA μια ατάκα του συμπαίκτη του Γιώργου Μαυρίδη στο «Nomads» και πρώην συμπαρουσιαστή της Νικολέττας Ράλλη στο καλοκαιρινό πρωινό του ANT1, Νίκου Αναδιώτη, άναψε ξανά φωτιές.

Όταν η Ελένη Τσολάκη ρώτησε τον καλεσμένο της για αυτό το… προξενιό που έκανε στους δύο φίλους του Γιώργο Μαυρίδη και Νικολέττα Ράλλη εκείνος δεν αποδέχτηκε την λέξη προξενιό λέγοντας πως δεν θέλει να το πάρει πάνω του που δεν πέτυχε!

Διαβάστε ακόμη: 27χρονη καλλονή: Η Λίλα απ’ το «Άκρως Οικογενειακόν» έχει σήμερα το κορυφαίο μπούστο σε όλο το instagram (Pics)

«Προξενιό, όχι ακριβώς, για να μην το πάρω και πάνω μου που δεν πέτυχε, γιατί δεν ξέρω τι ξέρεις και τι δεν ξέρεις. Κοινός γνωστός ήμουν και των δύο.

Όταν ερωτήθηκε γιατί δεν πέτυχε το προξενιό αυτό το μοντέλο και παρουσιαστής απάντησε:

«Α μη με βάζεις να μιλάω για άλλους δεν είναι ωραίο. Γιατί δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάποιο προξενιό. Απλώς συμβαίνει να είμαι ο κοινός γνωστός και των δύο. Και φίλος και των δύο».