Λάκης Λαζόπουλος: Το «Τσαντίρι» του επιστρέφει!

Η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι μόδας GNTM ήταν η μελαχρινή Ειρήνη Καζαριάν διαψεύδοντας όλα τα προγνωστικά που έδιναν άλλα κορίτσια ως φαβορί για τον τίτλο.

Η νεαρή Ειρήνη είδε σε μία νύχτα να αλλάζουν όλα στη ζωή της, τα περισσότερα από αυτά με θετικό τρόπο, υπήρξαν όμως και αρνητικές πτυχές της ξαφνικής δημοσιότητας και της νίκης της.

Το πρωτοσέλιδο εφημερίδας έμπλεκε το όνομά σε ένα ροζ βίντεο που είχε διαρρεύσει με την ίδια να απαντάει τον πρώτο καιρό μέσω του δικηγόρου της και της αδερφής της.

Η φωτογράφισή της όμως για τις ανάγκες ενός εξωφύλλου περιοδικού την έφερε απέναντι από την κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και η Μαρία Ζαφείρη. Το μοντέλο ήταν φυσικό ότι ερωτήθηκε για το θέμα αυτό και απάντησε μετά από καιρό η ίδια ευθέως για το πώς νιώθει για την υπόθεση αυτή.

«Νομίζω πως από τα αρνητικά που μας συμβαίνουν στη ζωή γινόμαστε καλύτεροι σαν άνθρωποι γιατί βιώνουμε κάποιες καταστάσεις. Από αυτά μαθαίνεις και συνεχίζεις δυναμικά. Αυτή τη στιγμή το έχω ξεπεράσει όλο αυτό» δήλωσε η Ειρήνη Καζαριάν.