Γιώργος Αγγελόπουλος: Ζητά δημόσια συγγνώμη στις γυναίκες του βιβλίου του για τον πιο απίστευτο λόγο (Vid)

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ζητά δημόσια συγγνώμη στις γυναίκες του βιβλίου του για τον πιο απίστευτο λόγο (Vid)

Φαίνεται πως ο Ντάνος, δεν ήταν πάντα το «καλό παιδί».

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο πλατώ, μίλησε όμως μέσω Skype με τον Γρηγόρη, τολμώντας να αναφερθεί μεταξύ άλλων στις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του και τις οποίες αναφέρει σε ξεχωριστό κεφάλαιο στο βιβλίο του, ζητώντας τους σήμερα μια συγγνώμη.

Ο λόγος; Δεν τους είχε φερθεί όπως θα ήθελε να τους έχει φερθεί σήμερα.

«Το κεφάλαιο με τα κορίτσια το έγραψα πιο ευχάριστα από όλα τα άλλα. Εννοώ ότι δεν ήμουν αυτό που θέλω να είμαι σήμερα. Ίσως το έγραψα ως ένα μεγάλο ‘συγγνώμη’ απέναντι στην οποιαδήποτε κοπέλα είχα συναντήσει.

Δεν ήταν 100% συνειδητοποιημένο αυτό το οποίο έκανα, νόμιζα ότι εγώ ήμουν και κανένας άλλος, αλλά δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Κι έστω μετά από πολλά χρόνια είναι μια δημόσια συγγνώμη μου. Μπορεί να μην πλήγωσα κάποια γυναίκες επίτηδες, αλλά πληγώθηκαν», λέει χαρακτηριστικά.

Όσο για την κοκκινομάλλα του βιβλίου του;

«Δεν αναφέρω το όνομά της, έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια. Η κοπέλα κάνει τη ζωή της. Ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Αισθάνθηκα πολλά πράγματα για αυτή την κοπέλα και μέσα από μια τέτοια συμπεριφορά πού ακολούθησε από πλευράς της, ήταν πολύ σπουδαίο για μένα.

Μοναδική εμπειρία,   χωρίς να θέλω να μειώσω τη δεύτερή μου σχέση που ήταν κάτι εφάμιλλο. Απλά τότε ήμουν περισσότερο σκεπτόμενος», κατέληξε.