Εκπληκτική αντίδραση Αργυρού όταν ρωτήθηκε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Όσα είπε... δεν θα της αρέσουν καθόλου (Vid)

Παπαγεωργίου – Αργυρός: Οι νέες κοινές λήψεις στα μπουζούκια και το «στόλισμα» των δημοσιογράφων (Vid)

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά που έφερε το ξέσπασμα του Άρη Καβατζίκη.

Φουντώνουν οι φήμες για επανασύνδεση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Το μοντέλο βρέθηκε στην προτελευταία βραδιά εμφανίσεων του τραγουδιστή στο νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν και διασκέδασε με την παρέα της. Εκεί την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ!. Μάλιστα αυτόπτης μάρτυρας αποκάλυψε ότι την είδε να βγαίνει από το σπίτι του τραγουδιστή στις 3 τα ξημερώματα.

Το πρωί της Τετάρτης μέσω της εκπομπής της η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε ότι το μοντέλο βρέθηκε στο καμαρίνι του τραγουδιστή. Όπως είπε η παρουσιάστρια την είδαν κάποιοι φίλοι της.

Τότε ξέσπασε ο Άρης Καβατζίκης που μίλησε για τον λόγο που οι δύο τους δεν παραδέχονται ότι είναι ζευγάρι.

«Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής. Σοβαρά. Γιατί από το περιβάλλον και των δύο τόσο λυσσαλέα αρνούνται πως είναι μαζί; Δηλαδή αυτό περνάει στο άλλο άκρο. Ή ας βγει ο κύριος Αργυρός και η κυρία Παπαγεωργίου να το διαψεύδουν. Γιατί πραγματικά αυτό εγώ το θεωρώ κοροϊδία προς τους δημοσιογράφους. Και μη μου πείτε πως είναι η προσωπική τους ζωή. Όχι, είναι προβεβλημένα άτομα. Εφόσον τόσο λυσσαλέα το διαψεύδουν κατηγορηματικά από το περιβάλλον και τους δύο.

Και μένα για άλλο με ετοίμαζαν οι γονείς μου. Όχι να ασχολούμαι κάθε μέρα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αν τα έχουν. Επειδή τους παίρνουμε κάθε μέρα τηλέφωνο, δεν είναι και ο Πρωθυπουργός. Είναι κοροϊδία. Εκφράζω αυτό που εκφράζει και μένα και πολλούς συναδέλφους μου», είπε ο Άρης Καβατζίκης.