4 «δυνατές» πρεμιέρες ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 - Τι θα δούμε και πότε

Υποψήφιος στις εκλογές ο Γιώργος Μαυρίδης; – Το μήνυμά του στο Instagram

Βρέθηκε σε πολιτική συγκέντρωση της Κατερίνας Νοτοπούλου.

Πρόταση να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές έχει δεχτεί ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο παρουσιαστής και tattoo artist όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω Instagram έχει δεχτεί πρόταση να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό της Κατερίνας Νοτοπούλου για το δήμο Θεσσαλονίκης. Όπως σημείωσε η πρόταση έγινε την τελευταία εβδομάδα και το σκέφτεται αρκετά σοβαρά.

Θέλησε μάλιστα να ακούσει την άποψη των ακολούθων του για κάποια ζητήματα που αφορούν την πόλη της Θεσσαλονίκης. Κλείνοντας με το μήνυμά του σημείωσε ότι δεν πρόκειται να πάρει μισθό ή χρηματική αμοιβή.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι και για αυτό ποσταρω αυτό εδώ το σημείωμα.

Την τελευταία εβδομάδα μου έγινε μια πρόταση να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές με την Κατερίνα Νοτοπουλου. Η αλήθεια είναι είναι οτι δεν έχω απαντήσει ακόμα και είμαι σε μεγάλη σκέψη. Θα ήθελα την άποψή σας και θα σας παρακαλούσα να είστε ευγενικοί και με καθαρή σκέψη, εχω όλη την καλή διάθεση να διαβάσω γνώμες και όχι καφρίλες!

Και για να βοηθήσω θέλω να σας πω ό,τι από την πρώτη στιγμή που έκατσα στο τραπέζι να μιλήσω, ζήτησα 3 πράγματα να αναλάβω προσωπικά.

1:Αστεγοι

2:Αδέσποτα

3:Αισθητική (μιλώντας πάντα σε ότι έχει να κάνει με τέχνη)

Κλείνοντας θέλω να πω ότι πήγα χθες μια βόλτα να ακούσω την ομιλία της Κατερίνας και περισσότερο το έκανα για να δω ποιοι είναι γύρω της. Προς έκπληξη μου και παρότι είμαι προκατειλημμένος, γνωρίζοντας ότι ανήκει στον πυρήνα πολιτικού κόμματος, τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν απογοητεύτηκα, όπως στην αρχή πίστευα ότι θα πάθω, απεναντίας χάρηκα γιατί είδα ανθρώπους που τους γνώριζα προσωπικά από την πόλη και ξέρω τι είναι ο καθένας τους.

Λοιπόν τι λέτε, συνεχίζω αυτό που κάνω μόνος μου και παλεύω με τα γραφειοκρατικά θηρία , ή αποκτώ μια θεσμική δύναμη και προσπαθώ να το κάνω μέσα από εκεί; Κάθε άποψη δεκτή αρκεί να μην βρίσετε η προσβάλλετε άλλους ανθρώπους σας παρακαλώ!

ΥΓ: Ότι σκέψη υπάρχει γύρω από αυτό, δεν έχει μισθό, ούτε χρηματική αμοιβή στο πλάνο μου, μην λέμε αυτονόητα πράγματα. Ευχαριστώ»