Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο

Δεν το περίμενε κανείς...

Μοιάζει με πρωταπριλιάτικο ψέμα, αλλά δεν είναι. Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρης Μαραντίνης με ένα ποστ στο ίνσταγκραμ έριξαν την αυλαία στη σχέση τους.

Δείτε τι έγραψαν ανακοινώνοντάς το διαζύγιό τους: «Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς.

Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή.

Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή».