Χρηστίδου - Μαραντίνης: Νέα αποκάλυψη για τον χωρισμό τους

Χρηστίδου – Μαραντίνης: Νέα αποκάλυψη για τον χωρισμό τους

Τι ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης για την κρίση στη σχέση τους.

Η είδηση του χωρισμού της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη έπεσε σαν κεραυνός στα πηγαδάκια της showbiz, καθώς οι δυο του θεωρούνταν από τα ζευγάρια που δύσκολα θα μπορούσε κανείς να φανταστεί χώρια.

Το πρωινό της Τετάρτης, ο Άρης Καβατζίκης μέσα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έκανε τις δικές του αποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση και τον χωρισμό τους, υποστηρίζοντας πως το ζευγάρι είχε συμβουλευτεί ακόμα και ψυχολόγους για να σώσει τον γάμο του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά: 

«Ξέρω ότι και οι δύο αυτοί άνθρωποι περνάνε πάρα πολύ χρόνο με τα παιδιά τους. Μοίραζαν τη μέρα τους για να περνούν χρόνο μαζί τους. Είναι πολύ καλοί γονείς. Αυτό που μας απασχολεί όλους είναι αν αυτό το πράγμα έσκασε ξαφνικά…

Όπως πολλά ζευγάρια περνάνε ups and downs και επειδή και ο Θοδωρής σε περασμένες συζητήσεις και συνεντεύξεις το έχει πει δημόσια, σε έναν γάμο δεν είναι όλα ανέφελα.

Σε συνέντευξη που κάναμε πέρυσι το καλοκαίρι με τον Θοδωρή μου είχε πει ότι σαφώς και είχαν συμβουλευτεί ψυχολόγο και σύμβουλο γάμων -δεν ξέρω τι- με την Σίσσυ Χρηστίδου, μπορεί να τους βλέπαμε να είναι μαζί και χαμογελαστοί δεν συμβαίνει όμως σε όλα τα ζευγάρια να είναι όλες οι στιγμές καλές.

Αυτό που συμβαίνει με αυτούς τους ανθρώπους είναι ότι το πάλεψαν πάρα μα πάρα πολύ…».

Τι άλλο ειπώθηκε;