Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά πρώτη φορά για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την «αμηχανία» στο MadWalk

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μιλά πρώτη φορά για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την «αμηχανία» στο MadWalk

Τι δήλωσε;

Νέα συνέντευξη παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη.

Το μοντέλο και κριτής του GNTM δεν θα  μπορούσε να μην ερωτηθεί για όσα συνέβησαν στο MadWalk με πρωταγωνιστές την ίδια και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, με την Ηλιάνα να μπαίνει στη διαδικασία να μιλήσει για πρώτη φορά για τον φημολογούμενο πρώην σύντροφό της.

Στο τέλος των «MadWalk» σε είδαμε στη σκηνή και με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, όπου έκανε το πρόγραμμά του και, κλείνοντας, τον ξαναφώναξες και μιλήσατε. Πολλοί έκαναν λόγο για ψυχρό κλίμα και αμηχανία μεταξύ σας. Εισέπραξες κάτι τέτοιο;

«(γελάει) Όχι, καθόλου. Καμία αμηχανία. Ενώ ο Κωνσταντίνος μάς είχε ανεβάσει με τα τραγούδια του και διασκεδάζαμε, κάτι τεχνικό συνέβη ταυτόχρονα, από αυτά που συμβαίνουν πάντα σε όλες αυτές τις μεγάλες διοργανώσεις. Οπότε, εκείνη τη στιγμή, μου είπαν από το ακουστικό να κρατήσω τον Κωνσταντίνο λίγο ακόμη στη σκηνή και να κερδίσω χρόνο, για να αποκατασταθεί το μικρό απρόοπτο.

Αυτό έκανα. Δεν ήταν επίτηδες όλο αυτό, αλλά ούτε και «αμήχανο». Δεν έπρεπε να χαθεί η ροή του show και, παράλληλα, δεν έπρεπε να κάνει ‘κοιλιά’ το πρόγραμμα.

Οπότε, προσπάθησα να κάνω τη δουλειά μου, ακούγοντας πολλές φωνές στο ακουστικό μου, να μην ‘πέσει’ το κοινό – κι ο Κωνσταντίνος δεν ήξερε γιατί γινόταν όλο αυτό. Νομίζω το σώσαμε κι όλα πήγαν καλά».